Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Да улесним избора на вашата нова секция

Да улесним избора на вашата нова секция

нова секция

Наскоро ви запознаехме с вариант за секция, която е еднакво подходяща както за всекидневна така и за обзавеждане на тийнейджърска стая. Тъй като едно от най-използваните места в дома от цялото семейство е именно хола то ето, че днес ще ви срещнем с кратко ръководство за това как да изберете вашата нова секция за зоната за отдих и приемане на гости. Хола е специално място, което е натоварено от всички у дома. Практиката показва, че пространството е подходящо не само за гледане на телевизия, но също така и като зона, в която човек може да провежда всякакви други занимания като хранене, срещи с приятели и роднини, четене на книга, следобедна почивка и други. Всичко това предполага организиране на интериор, който е многофункционален и може да ни осигури комфорта и удобството, от които се нуждаем.

Новата мебел– принципи на качествен избор

Когато у дома има нещо новичко това води до подобряване на стила и облика на интериора. Затова периодично сме склонни да правим някои дори дребни промени, с които да разчупим ежедневието си или пък да въведем малко шик и очарование. Като едни от неангажиращите с присъствието си елементи в интериора на хола секцията се оказва много интересна и приоритетна мебелировка, която може да се погрижи за доброто ни настроение.

Как да я изберем и на какво да обърнем внимание? Въпросът е особено важен и наистина е повод за нашите размисли днес. За да се заложи на такова решение, което напълно да отговори на личните нагласи, интереси и дори характер на клиентите е необходимо да се спазят някои съществени особености при инвестиране в такъв продукт като:

Секция
  • Вид

Това, че повечето се определят като холни в никакъв случай не ги уеднаквява като тип. Производителите представят интересни и гъвкави решения, с които можем да намерим възможност за аранжиране на уютен и функционален кът. Сред най-предпочитаните модели нови секции се нареждат модулните системи, готови секции, поръчкови, с ЛЕД осветление, мини ТВ шкафове и други, които можете да разгледате в каталога на Лени Стил;

  • Размери

Всеки вид, който можете да позиционирате във вашия хол се отличават с интересни и впечатляващи габарити. От минималистични и супер дискретни до такива, които са по-мащабни като конфигурация и разработка. Изобретателността по отношение на размерите на производителя е в следствие на желанията на клиентите, така че не се изненадвайте от това какъв богат асортимент от изделия има на пазара съобразно големината на секциите;

  • Форма

Основно става въпрос за това дали секцията да бъда стандартна права или ще има и ъглови елементи. Когато се избира новата ни мебел то е очевидно, че трябва да се съобразим с особеностите на интериора и самото помещение. Добри и интересни тенденции ни представят от Лени Стил както за прави така и ъглови;

  • Стил

На пазара са познати над 50 стила, които диктуват модните тенденции при производството на мебели. Съществен е приноса на някои стилове като скандинавски, градски, класически, ориенталски, винтидж и други, които оставят своя почерк дори при изработката на холни секции. За да бъде приложима в интериора и на вашия хол новата ви мебел е добре да следва вече установения в обстановката стил.

Експерти по интериор съветват на първо място да определите бюджет за вашата нова секция и от там нататък да следвате изброените съвети, които са задължителни с оглед на това да се намали риска от допускане на грешки. Много богат асортимент от решения на отлични цени ви очакват в каталога на фабрика Лени Стил. За да сте сигурни в качеството на продуктите и да се радвате на нова мебел, която ще ви носи удовлетворение и удоволствие е време да се доверите на опита и високия рейтинг на производител, на който се довериха хиляди клиенти.

Top