Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Важно ли е какъв матрак ще изберем

Важно ли е какъв матрак ще изберем

еднолицев матрак

За всеки човек сънят е от ключово значение, тъй като ако той не е пълноценен се чувствате отпаднали и без никаква енергия. Много често условията в които се спи, оказват най-голямо влияние, а те са свързани с избора на подходящ матрак. Тази вещ е наистина важна и ако ни предстои подобна покупка, трябва да ѝ отделим достатъчно внимание. Мебели Венус препоръчват да разгледате каталога и най-вече описанието на различните матраци, за да добиете по-ясна представа, какво предлагат те и дали отговарят на личните ви критерии за комфорт. Всеки човек спи по различен начин. Това предопределя покупката на конкретен модел.

Как да изберем матрак според начин на изработка

Разнообразието от артикули не бива да ви тревожи, тъй като то е представено само за ваше улеснение. Така много по-бързо ще намерите подходящ модел и ще се наслаждавате на приятната си почивка. Тук ще споменем познатите на всички разновидности с включени покет или бонел пружини. Те са бюджетни и осигуряват необходимото удобство. Могат да бъдат покет или бонел пружини, което се отразява на сумата която ще платите. Моделите изработени от мемори пяна са много удобни, дават невероятна опора на тялото.

Те променят формата си под натиска когато лежите и в същото време са достатъчно твърди, за да облекчат натрупаното напрежение. Хибридните матраци са комплексни и включват в себе си пружини, полиуретан, мемори пяна и други материали. Ако трябва да изберете нов модел, разгледайте в каталога на Венус следния – Двулицев матрак Комфорт Баланс:

матрак
  • представяме иновативен матрак „ Комфорт Баланс“- двулицев с елегантен дизайн;
  • сърцевината му е съставена от BodyCare® с пяна с повишена плътност, която се грижи за правилното позициониране на тялото, поддържа го стабилно и осигурява перфектна опора за гръбначният стълб;
  • от двата края на модела е добавена високоеластична пяна, със специфичен за Блян 3D профил, осигуряващ масажиращо усещане, подобряващ кръвообращението;
  • гарантира пълното отпускане на мускулите;
  • покриващият текстил е преминал предварителна антибактериална обработка;
  • прошит с обемна вата и полиуретаново фолио за повече мекота.

Удобен универсален модел със средна твърдост и седем години гаранция. Подарявате си качествен продукт, който ще ви осигури спокойствие по време на сън.

Защо да поръчате нов матрак от онлайн магазин

Купуваме все повече неща през интернет магазините, така че не пречи да направим това и в този случай. Моделите, които ще открием в каталога на търговеца са едни от най-модерните в момента и то на изключително преференциални и достъпни цени. Това е сериозна инвестиция, за която трябва да помислим достатъчно дълго и може да я направим на спокойствие, разглеждайки артикулите онлайн. По този начин бихме могли да проследим и намаленията ,за да бъде сделката наистина изгодна.

Top