Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да изберем модерно обзавеждане за дневната?

Как да изберем модерно обзавеждане за дневната?

диван

Производителите на мебели се опитват да разнообразят моделите и това е причината да откривате толкова интересни и оригинални дивани. Тези артикули вече се предлагат в различна форма, размер, дизайн и функционалности, за да създадете атмосферата, която най-добре ще ви предразположи към почивка. От тази мебел очаквате най-много, тъй като се използва от цялото семейство и има централна роля в дневната. Открий своя диван ТУК в мебели Венус и направи интериора на дома си модерен и красив.

Защо диваните с лежанка са предпочитани?

В напрегнатото ежедневие хората търсят много комфорт и удобство когато се приберат. Обикновено си почиват най-активно в дневната пред телевизора, удобно разположени върху меката мебел. Точно тук ще споменем факта, че в момента най-харесваните дивани са тези с лежанка. Позволяват ви да се настаните много удобно и да отпуснете тялото си все едно сте легнали на легло. Тези мебели не заемат много пространство в стаята и винаги създават усещане за домашен уют.

Може да ги разположите долепени до стената и така ще имате достатъчно пространство да се настани цялото ви семейство, а и гости. Диваните с лежанка могат да се изработят в конфигурация ляво или дясно, според личните ви предпочитания. Те включват и механизъм за разтягане, чрез който се превръщат в удобна и голяма спалня. В каталога на онлайн магазин Венус може да разгледате следния модел. Холов ъгъл Кендъл – с функция сън и ракла:

  • „Кендъл“ представлява луксозен холов диван, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип издърпващ се подматрак;
  • моделът е съставен от висококачествени материали, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство към този ъгъл е раклата за съхранение.

Моделът е изключително красив с изчистен елегантен дизайн. Може да изберете от каталог с тапицерии вашият любим цвят, който ще подхожда най-много на обзавеждането в стаята.

Защо да купим новата мека мебел от онлайн платформа?

Голяма част от потребителите избират да поръчат мебели по интернет, защото търговците им предоставят възможността на спокойствие да разгледат множество модели. Именно тук на едно място може да се запознаете с характеристиките на актуалните артикули.

Не е представен само един производител, затова стиловете са толкова оригинални и интересни. Огромно предимство на покупката през интернет е възможността да се възползвате от безплатната доставка. Редовно ще намерите и промоционални цени, на някои от най-луксозните и качествени дивани. Всички модели са придружени от множество снимки и подробно описание за размери и материали за изработка.

Top