Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Какви са предимствата на системите за домашна автоматизация

Какви са предимствата на системите за домашна автоматизация

интелигентни системи

Различните съвременни устройства, които се свързват с wifi мрежата, могат да направят ежедневието на всички удобно и комфортно. Да имаме умна къща, означава да контролираме всички уреди в нея дистанционно и да следим електро потреблението. Все повече хора се доверяват на иновативните системи, благодарение на които наблюдаваме всичко в дома си и имаме много по-голяма сигурност. За да изградим своята умна къща, трябва да изберем подходящите устройства и да ги монтираме. Онлайн магазин Smartdirect.bg представя богат каталог от възможности, чрез които ще оформим жилищната среда по най-добрия начин.

Защо да изберем системите за умна къща

Те се подчиняват на два основни критерия – автоматизация и отдалечен контрол. Постарайте се различните инсталации в къщата да бъдат автоматизирани и да имате достъп до тяхното управление на мобилното си устройство. Тук на помощ ще ви дойдат сензорите и контролерите, които подават сигнали и необходимата информация до разпределителния център. Може да зададем кога да се включи осветлението, в колко часа да се активизира отоплителната система, да контролираме влагата и работата на различните електроуреди. Ето и какви са ползите от автоматизирането в умната къща:

умен дом
  • Включваме и изключваме електроуредите и осветлението дистанционно – освен по телефона и таблета може да контролираме нещата и чрез гласови съобщения;
  • Информирани сме колко ток изразходваме – освен че може да контролираме сметките си, проверяваме дали не сме забравили включени електроуреди;
  • В умната къща могат да бъдат правени персонални настройки – всички неща ще работят по предварително зададен план и график;
  • Ползите от употребата на wifi крушки – те са първите елементи, които ще ни позволят да управляваме осветлението на жилището.

Този вид устройства се грижат и за сигурността ни. Камерите предаващи в реално време звук и картина ще ни позволят да наблюдаваме, какво се случва докато ни няма и дали не е проникнал крадец. Те могат да се използват и когато искаме да нагледаме домашните си любимци или пък сме оставили децата сами в някоя стая. Smartdirect.bg е онлайн магазинът, където ще откриете всичко необходимо, за да направите своята иновативна умна къща.

Как лесно да поръчаме през интернет търговеца

Съвременните устройства като WiFi крушките, релетата, умните контакти, сензорите и камерите не са толкова скъпи, ако изберем да ги поръчаме онлайн. Интернет търговците представят различни доказани производители и техните продукти на изключително преференциални и намалени цени. За да поръчаме само трябва да разгледаме възможностите и да се запознаем с техните характеристики. След като поставим избраните неща в количката и въведем данните си ще получим в най-кратък срок устройствата, за да автоматизираме дома си.

Top