Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да изберем красиви и модерни лампи за жилището си

Как да изберем красиви и модерни лампи за жилището си

плафониера

Обзавеждането на един дом е дълъг и сложен процес и е възможно да погълне много от свободното ни време. В появилата се суматоха по откриването на перфектните мебели и тяхното съчетание, понякога се пренебрегва избирането на осветление. Има хора, които мислят, че не е толкова трудно да се намерят няколко лампи, които да се монтират на тавана. Това обаче съвсем не е така, понеже правилно подбраната светлина, ще създаде уют и ще направи апартамента различен и комфортен. Днес може да поръчате модерно и качествено осветление онлайн от Atg.bg. Търговецът е официален представител на едни от най-добрите производители в този сектор.

Какво е важно да знаем за таванните лампи

Те са онзи елемент от съвременното осветление, който наричаме основен. За да изберем перфектния вариант за всяко отделно помещение, трябва да спазим редица изисквания. Едно от най-важните е да преценим с каква височина реално разполагаме и колко голям трябва да бъде полилея. Помещението е хубаво да е добре осветено, а избраната лампа да подхожда на цялостната концепция и интериор. Специалистите съветват, ако сами се занимаваме с тази задача, да се доверите на богато зареден магазин, в чиито каталог ще открием разнообразни модели. Ще ви дадем малко информация за таванните лампи:

трио пендел
  • Ако стаята е по-голяма не пречи да поставите два артикула – независимо дали сте избрали някакъв вид лампион, полилей или плафон може да монтирате два броя ако сметнете, че светлината на един не е достатъчна;
  • Освен големите с много детайли полилеи има и семпли варианти – вкусовете на хората са различни, затова и производителите са се постарали да обхванат максимално повече. Преценете дали интериорът е подходящ за богато декорирано осветление;
  • Ще откриете интересни неща и за детската стая – ако детето е още малко, може да изберете висяща лампа с декорация. За ученика обаче е необходимо по-силно таванно осветление и разбира се настолна лампа.

Atg.bg представя много нови и модерни видове осветителни тела. Може да поръчате онлайн всичко, което ви хареса на достъпна цена.

Защо в едно помещение да използваме повече от една лампа

Когато избираме ново осветление, то трябва да бъде достатъчно за съответната стая. Това в повечето случаи означава, че само един модел няма да ни свърши работа. Винаги се препоръчва към основния плафон или полилей да добавим вградени луни и акцентно осветление. Това важи най-вече за помещения като всекидневната и кухнята. Това са зоните, в които трябва да имаме повече лампи, защото се използват от цялото семейство ежедневно. В момента мога да бъдат намерени красиви осветителни тела, които си подхождат стилово и като изработка, за да оформим една приятна атмосфера.

Top