Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Овлажняваща, подхранваща или с лифтинг ефект козметика

Овлажняваща, подхранваща или с лифтинг ефект козметика

Крем за тяло

Много жени се питат защо е необходимо да притежават различен вид козметика. Не може ли просто да си купят един единствен магически крем, който да им осигури така търсеното удобство и комфорт. Всъщност може и да има някъде по света такова магическо оръжие, но на българския пазар то все още не е познато. Няма спор, че кожата ни се нуждае от правилна грижа. Със сигурност има купища козметични изделия, които могат да върнат самочувствие и дори а се погрижат за нашето здраве. Но всеки един от процесите по възстановяване и поддържане изисква конкретен продукт, който наистина да си свърши добре работата.

Трите степени за правилна грижа

Ако става въпрос за кожата на лицето има три основни вида козметика, които една жена задължително трябва да притежава в своята тоалетка:

За да се приложат каквито и да било продукти е много важно кожата да бъде старателно почистена. Когато са елиминирани всички онези замърсявания, излишна мазнина и дори мъртва кожа то тогава лицето ни може да получи следващата доза сила и енергия. Сред продуктите от колекцията за почистване се нареждат неутрални меки сапуни, измиваща нежна пяна, соли, ексфолианти, мицеларна вода и т.нат.;

  • Хидратиране
Козметика

След като сте положили всички усилия за да може кожата ви наистина да се отърве от онова, което ѝ пречи да диша следва да се направи пълна хидратация. Повечето измиващи и почистващи козметични продукти могат да изсушат кожата и да предизвикат лющене. За да сведете до минимум това състояние наистина е важно да се получи пълна доза овлажняване за да се върне нормалния баланс на кожата;

  • Грижа

Грижата може да има различни формули, които са съобразени с типа на кожата на лицето.  В зависимост дали е мазна, суха или нормална на пазара се предлагат страшно много варианти както за намаляване на бръчките така и с озаряващ ефект. Въпрос на избор и потребност какво желае да получи кожата ви в третата по степен атака за нейната ефективна поддръжка.

Колкото и да сме безкомпромисни понякога пропускаме някоя от стъпките, а не трябва. Само така с това тристепенно меню можем да си гарантираме едно добро и възстановяващо силите на кожата на лицето решение.

А пазара има какво да предложи, тъй като изобилието от:

  • Медицинска козметика;
  • Професионална козметика;
  • Маркова козметика и т.нат. са многообразни.

Изберете най-приемливия варират за почистване, хидратиране и тонизиране на вашата кожа. Открийте новите предложения на parfium.bg с доказана ефективна грижа за вашата кожа.

Top