Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо да използваме функционален скрин в спалнята?

Защо да използваме функционален скрин в спалнята?

скрин

Много хора избират да обзаведат спалнята си модерно и практично с готов комплект мебели. Понякога комбинациите съдържат повече елементи, понякога по-малко, но винаги са красиви като дизайн и удобни за използване. Виж тук каталог скринове на магазин Venus.bg. Ще изберете подходяща мебел, ако се съобразите с очакванията си и с това как смятате да я използвате. Ако артикулите са на модулен принцип, може да комбинирате неща от една серия, за да изглежда всичко красиво и завършено.

Какви скринове ще открием в търговската мрежа?

Това е мебел позната от много години, но нейният външен вид много се е изменил във времето. Днес ще намерите красиви и практични скринове с включени единствено чекмеджета, има и такива с вратички и рафтове, както и комбинирани с големи и малки чекмеджета, рафтове или ниши. Много зависи какво ще поставяте вътре, за да изберете конкретен дизайн.

Различните видове скринове в каталога на търговеца са във всякакъв нюанс на дървесината, светло или тъмно. Лесно ще намерите и от красивите модерни бели мебели, тъй като се предлагат цели серии от тях, за да организирате предпочитания скандинавски интериор. Скринът е изключително функционална мебел, която може да се използва и като тв шкаф.

Тук не инвестирате голяма сума, а срещу парите си получавате един наистина качествен продукт, който ще ви служи дълго време. Удобство което предоставя скринът не би могло да се сравни с останалите мебели в спалнята, тъй като той има множество чекмеджета и рафтове, в които могат да се подреждат по тънките дрехи. Вижте каталога на Venus.bg и научете повече за следния модел – Комод Роял – Дъб вотан/Бяло гланц – 85 см:

  • „Роял“ е снабден с два броя;
  • вратички с механизъм за плавно затваряне;
  • две чекмеджета;
  • част от обзавеждане за спалня Роял, в цветовата комбинация: Дъб Вотан/Бяло гланц;
  • допълнително може да закупите огледало.

Практичната мебел ще направи спалнята много уютна и ще има къде да прибирате различни вещи и дрехи.

Защо качеството на изработка е от основно значение?

Съвременните скринове се изработват основно от MDF и ПДЧ плоскости. Те успешно замениха естествената дървесина, тъй като тя е по-скъпа и тежка. Достатъчно здрави и устойчиви са, за да издържат във времето и да ви осигурят безпроблемна експлоатация.

Едно от най- положителните им качества е лесната поддръжка, защото притежават ламинирано покритие, което се почиства много лесно. Могат да бъдат изработени в най-различни цветове и цената им е много достъпна. Разгледайте актуалните оферти онлайн и поръчайте нова качествена мебел.

Top