Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как да изберете трапезна маса подходяща за използване от деца

Как да изберете трапезна маса подходяща за използване от деца

маса

Семействата с деца са особено взискателни към мебелите, които избират, тъй като целта е да се осигуря такива, които да допринесат за комфорта и удовлетворението на всички у дома. Дори една стандартна маса, която се използва за хранене е редно да се избере съобразно осигуряване на безопасно използване дори от най-малките. Затова днес от Мебели АРЕНА ни представят една интересна формула за създаване на перфектните трапезарии, в които дори децата ще могат да се хранят спокойно. Кои са правилата, от които да се ръководите при подбор на такъв тип обзавеждане предстои да ви разкажем в днешната публикация.

Особености на трапезните маси

Основното, от което се ръководят много специалисти, на които им предстои да създадат трапезен интериор е какъв е контингента от ползватели, които ще експлоатират обзавеждането. Когато има деца то в основата на инвестирането в трапезни мебели е те да отговарят на високо ниво за безопасност т.е. да са максимално стабилни и да няма риск от наранявания.

За родителите, които не разчитат на дизайнери и съвети от професионалисти е важно да се отчете факта, че при покупката на трапезна маса основен фокус следва да бъдат:

  • Здравината на изделието;
  • Стабилност;
  • Опция за увеличаване на размерите на плота;
  • Възможност за контролиране на височината на обзавеждането;
  • Високо качество на материала;
  • Без сглобки с лепила и други химикали, които биха причинили на деца с алергии дихателни проблеми.

Всичко това е важно предвид това, че на пазара се предлагат различни изделия, които са съобразени с аудиторията и основния контингент ползватели. Като отговорни родители, които държат не само на изисканата и приятна атмосфера, а и на създаването на удобство за децата при хранене е ясно, че ще изберете онези видове мебели, които са изключително надеждни и покриващи високите ви критерии за качество.

Добрите идеи от каталога на Мебели АРЕНА

трапезна маса

Интересна практика е осигуряването на такива мебели, които са изключително практични и с универсално приложение. Функциите, с които много от моделите са надградени осигуряват прекрасни условия за стилно и комфортно организиране на пространството.

Сред добрите идеи от каталога на онлайн магазин Мебели АРЕНА, от които можете да се възползвате са:

  • Разтегателна трапезна маса ALAMEDA, която е изработена от MDF плот и крака от масив;
  • Трапезна маса Вики 3, която се характеризира с компактни размери и създава прекрасни удобства за малки и големи потребители;
  • Разтегателна трапезна маса Diamond е елегантното допълнение към вашия интериор, благодарение на който всички у дома ще се чувстват прекрасно и удобно.

За още интересни и функционални идеи за оформяне на фантастичен трапезен кът посетете предложенията на магазин Арена.

Top