Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Въпроси и отговори за моделиране на уютна и спокойна спалня

Въпроси и отговори за моделиране на уютна и спокойна спалня

двойно легло

Широката гама от мебели за спалня, които се предлагат ни дават сериозен повод да помислим към кой вариант да се насочим при предстояща подмяна на мебелирането в зоната за отдих и почивка. Интереса ни към специално обзавеждане, такова надхвърлящо индивидуалните ни потребности е свързано с усещането за релакс, пълноценно и ефективно възстановяване. Именно в това се крие сериозното и отговорно отношение, което трябва да проявим с цел перфектно организиране, структуриране и създаване на идеалната обстановка в спалната зона.

Какво легло да изберем

Много хора, които са поставени пред предизвикателството да сменят стаите мебели с нови изпадат в шок от това, че пазара предлага много като модели, размери и видове, което  е причина за техните колебания. Действително е важно да се подходи практично т.е да се избере такова легло, което напълно да отговори на нашите претенции, желанието ни да спим здравословно и спокойно. Така, че ако и за вас спалната зона е място за:

детско легло
 • Пълноценен сън;
 • Релакс и СПА почивка;
 • Зона с индивидуален почерк.

Днес ви каним да изберете своите спални мебели от каталога с легла – mebelilenistyle.com. Българския производител на мебели е наясно с основните приоритети на своите клиенти, а те главно са свързани с:

 • Адаптивни размери;
 • Качество на мебелите;
 • Износоустойчивост и издръжливост във времето;
 • Цена, достъпна за всеки джоб.

Това са показатели, които могат да ни накарат да обърнем внимание на идеите, представени в онлайн магазина на ЛениСтил, но чисто технически всеки от нас си има своя лична концепция, която касае най вече избора на легло, което да е с конкретни:

 • Размери. Така се гарантира неговата приспособимост и адаптивност към спалното помещение;
 • Форма. Не винаги стандарта е приемлив вариант и ако сте почитатели на нещо по-изчанчено то можете да заложите на кръгло или пък сърцевидно легло;
 • Дизайн. Винаги е приоритет да се съобразяваме с основните интериорни правила т.е, ако избирате класиката и мебелите от масив то кревата също е логично да бъде от такъв материал.

Защо покупка на ново легло от онлайн магазин

Едва ли има потребители, които се замислят върху този въпрос. Те дори елиминират предложенията на физическите търговци и при нужда от подновяване на легло, гардероб или пък друг спален елемент директно посещават mebelilenistyle.com – онлайн платформа, която предлага всичко, от което се нуждаят. Но нека припомним кои са основните приоритети на Интернет пазаруването на мебели, за да няма „нечули-неразбрали“:

 • Имате достъп до каталозите на всеки производител и търговец, който предлага мебели във виртуалното пространство. Така не просто посещавате и обхождате един магазин, а всеки един, който разполага с виртуално присъствие;
 • Спестявате време, а причините са в първата точка от предимствата на ползването на онлайн магазини за поръчка на мебели;
 • Избирате най-добрата за вас оферта. Никога не  е било толкова лесно човек да сравни цените, които се предлагат на пазара за единични, двойни или друг тип легла, както и за всякакви други мебели. Така, че филтрирането на мебелите, които издирвате по цена  е сред основните предимства, които могат да ви накарат да купите точно от mebelilenistyle.com.
легла

След толкова важни предимства няма да пропуснем и недостатъците, които притесняват някои от клиентите, тъй като те наистина са основателни. Често имаме притеснения дали онова, което виждаме в платформата отговаря на нашите нужди и дали ще пристигне във вида, в който ни го показва фотоса от онлайн магазина. Логично  е да приемем това за риск, което пък до известна степен ни ограничава да заложим единствено на такива търговци или производители на мебели, които са с доказани позиции на пазара като коректни и лоялни. И не само това може да предизвика притеснение, защото онлайн поръчката на легла или пък други мебели е причина да се съобразите с:

 • Времето за доставка, което може да бъде седмица или повече;
 • Мебелите да пристигнат в насипно състояние и да се нуждаете допълнително от монтаж, което ще оскъпи крайното изделие;
 • При рекламация и връщане на дадена мебел са безспорни главоболията, с които ще се наложи да се справите.

Решението е едно и то е при покупка на мебели онлайн да направите собствено проучване и да изберете такива търговци, които могат да предложат качество, гаранция, бърза доставка и за по-сложните конфигурации задължително включен монтаж.

За повече комфорт в спалнята

Идеята да подновим мебелировката, матрака и да се потопим в тайнството на здравословния и спокоен сън е не просто копнеж, а мечта, която всеки от нас желае да реализира. Е, не винаги разполагаме с достатъчно средства, които да изхарчим без много, много да му мислим. Ако и вие имате нужда от подобряване качеството на сън, но все още намирате евтино решение ви предлагаме да помислите за топ матраци. Това са продукти, които нашумяха като идейна концепция за здрав сън. Вярвате или не, но едни 8 сантиметра добавени към стария ви матрак могат да предизвикат истински фурор в спалнята. Да, не се изненадвайте, защото това са иновативни продукти, чиято основна роля е в това:

топ матраци
 • Да повишат качеството на съня и пълноценния ви отдих в спалнята;
 • Да прикрият следите от амортизирането на стария матрак;
 • Да повишат ежедневния ви комфорт при ползване на кревата;
 • Безспорно се приемат и кат защитно средство, което да намали риска от замърсявания и екстремно износване на новия ви скъп основен матрак;
 • Използвате топ матрака навсякъде – за диван, къмпинг, каравана, защото е лесен и удобен за транспортиране.

Причините да помислите за топ матрак като решение на гореизложените фактори е провокирано и от това, че това са продукти, които се предлагат на изключително достъпни цени. Ето, че няма какво толкова да умувате, защото е доказано, е с топ матраци получавате повече отколкото сте очаквали. Преди да грабнете първия, който видите е добре да си отговорите на няколко важни впроса:

Въпроси Отговори
Каква е целта на използването на топ матрак? -Подобряване качеството на сън;
-Защита на нов матрак;
-В момента нямам пари за нов основен матрак.
Какъв размер да избера? -Задължително е топ матрака да бъде
в размер, който точно да пасне на
основния или на
леглова част на дивана.
Колко да изхарча за топ матрак? -между 100 и 120 лв (може и по-малко)
Колко висок да бъде топ матрака? -Препоръчителни са модели с над 5 см височина за повече ефективност.

Пожелаваме ви успех в търсенето на перфектните спални мебели и допълнителни аксесоари за Вашата спалня и ви каним първо да се запознаете с предложенията на ЛениСтил.

Top