Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Защо да се доверим на атрактивните двуетажни детски легла

Защо да се доверим на атрактивните двуетажни детски легла

легло

Обзавеждането на детската стая не е  лесна задача, предвид различните критерии с които трябва да се съобразите. Ако обаче тя се дели от две деца, тогава трябва да подходите още по-креативно. Необходимо е те да имат достатъчно простор за игри и за учене. А все пак най-важното, което им помага да растат здрави и щастливи е добрият сън. Родителите обикновено са скептични към двуетажните легла, защото ги считат за опасни. Днес обаче, те са много по внимателно изработени и едни от най-желаните легла за деца. Всеки малчуган ще бъде безкрайно щастлив да притежава точно такъв модел.

Какви са съществените ползи от двуетажните детски легла

В мебелен онлайн магазин Венус ще намерите разнообразни варианти от които да избирате. Предлагат се във всякакви размери, форми и стилове. Наред с това придвижването по тях е безпроблемно, благодарение на прекрасните стълбички за изкачване и слизане. Дизайнерите работят усърдно над моделите, за да ги съобразят с всички изисквания за безопасност. Моделите които Венус представя са изработени от качествени материали, като може да предпочетете тези от MDF и ПДЧ, които предлагат топлината на дървото или комбинирани между метал и дървесни плоскости. Които и да изберете, то със сигурност ще останете доволни, предвид това че самият модел спестява много от пространството в стаята. Още повече, че децата са направо влюбени двуетажните легла.

Двуетажно легло

Двуетажно легло с гардероб. Свеж и атрактивен модел от Венус:

  • Стилен двуетажен артикул с гардероб, подходящо както за деца, така и за юноши;
  • Изработен от висококачествени материали;
  • Опционално може да закупите и 2 бр. Еднолицев матрак „Симо“ пружина;
  • Моделът е съставен от двуетажно легло, ракла и двукрилен гардероб.

Предложеното обзавеждане е много удачно в случай, че в стаята се помещават две деца, които трябва да имат както лично пространство, така и простор. Варианта да им осигурите всичко е, като се доверите на модерните артикули на Венус.

Top