Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Няколко основателни причини да подменим дивана с нов модел

Няколко основателни причини да подменим дивана с нов модел

диван

Сигурно и вие смятате всекидневната си за комфортно и уютно място благодарение на меката мебел, която е разположена там. Всеки обича да си почива удобно настанен на дивана, който му предоставя мекота, комфорт и спокойствие. Идва обаче моментът когато визията на тази мебел започва да ни омръзва и вече не усещаме предишната мекота и удобство при седене. Всяка мебел се амортизира, а днес ще ви дадем няколко важни причини, които ще ви накарат да смените дивана си с нов. Предлагаме ви да разгледате актуалните модели в каталога на онлайн магазин Venus.bg.

Защо ни трябва нов модел диван

С времето всяка една мебел започва бавно и неусетно да се износва и да не е вече толкова удобна. Освен това производителите се стараят да предлагат все нови и много подобрени артикули, които са снабдени с механизми и правят ежедневието ни много по-лесно и приятно. Така в един момент започваме да се замисляме как да изберем практичен и функционален диван за дневната. Препоръчително е първоначално да определите формата и размера, които желаете и тогава да се спрете на дизайн, дамаска и стил. Онлайн магазин Venus.bg ви предлага да обърнете внимание на следния модел. Холов ъгъл Соренто с функция сън и ракла:

"venus.bg Divani"
  • Разтегателен ъглов диван „Соренто“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • Основа – масив, МДФ и ПДЧ;
  • Седална част – зиг-заг пружина, пружинен пакет тип „Покет“ и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • Възглавници три броя – силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и калъфи с цип;
  • Функция сън – изтегляне на седалката с падащ гръб.

Днес моделите предлагат много възможности и са изключително практични. Формата на този модел ви позволява да го сложите или до стената в ъгъла или в средата на по-голямо помещение. Благодарение на подобна мебел ще обновите интериора и ще си създадете много настроение.

Кои са актуалните дивани

Специалистите препоръчват щом подменяте такава важна и голяма мебел в дома си да инвестирате в качествен съвременен модел. Това е покупка, която се прави с мисъл за бъдещето и поради тази причина е добре да бъде възможно най актуална към този момент. Разнообразието наистина е голямо, но ясно се открояват любимците на клиентите. Ъгловите дивани, канапетата и класическите линейни, държат първото място. Освен това тези артикули имат налична ракла под седалките и механизми за разтягане. Всички се изработват от здрави и устойчиви материали с дамаска по избор на клиента. Изберете нова мебел, за да се чувствате още по-уютно у дома си.

Top