Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Защо потребителите избират български бойлери

Защо потребителите избират български бойлери

бойлер

Избора на нов бойлер е една от дългосрочните инвестиции за всяко домакинство. Това е уред, който при нормална експлоатация и правилна употреба може да ви служи над 15 години. Все повече производители на български бойлери увеличават гаранцията на продуктите, които произвеждат, защото действително родното производство доказва една стабилност, иновативност и следване на международни правила за безопасност, което е причина за изработката на битови уреди с безупречно качество. Затова всеки потенциален купувач на бойлер залага на едни от утвърдените производители, които имат богат опит, а освен това се утвърждават като надеждни и сигурни.

Българските бойлери – с какво превъзхождат чуждите конкуренти на пазара

Без затруднения и проблеми, стабилни позиции години наред са сред причините, които изтъкват клиентите, изразяващи явни предпочитания към бойлерите родно производство.

Комбиниран бойлер

Популярните български марки, производители на бойлери като Елдом, Теси, SUNSYSTEM, Светлю Шишков-C и други се радват на висок рейтинг сред българските потребители,поради това, че предлаганите от тези производители бойлери показват един технологичен бум, който няма как да остане незабелязан. Сред главните аргументи, които биха ви накарали да изберете и вие български бойлер са:

  • Достъпното като цена качество;
  • Дългогодишен експлоатационен срок;
  • Непрекъснато подобряване и иновативност при моделите;
  • Енергийно ефективни продукти, които свеждат до минимум разходите за електроенергия;
  • Богата гама от продукти с разнообразни технически показатели и обем;
  • Възможност за използване на различни енергийни източници – газ, твърдо гориво, соларни панели и т.нат.;
  • Използване на водосъдържатели от неръждаема стомана, което гарантира безопасност и дълъг експлоатационен срок.

Добре познати на пазара марки, които се приемат като една много добра алтернатива за осигуряването на топла вода за битови нужди и то при ежедневен режим на работа – наистина няма защо да се съмнявате в това, че качеството на българските бойлери е това, от което се нуждаете. Страхотни и на достъпни цени, с гаранция от минимум 5 години – ето защо си струва да инвестирате в български бойлери.

Top