Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Бидоредма – медицинска козметика за цялото семейство

Бидоредма – медицинска козметика за цялото семейство

козметика

Напоследък все повече потребители внимават какъв тип козметика купуват. Не са малко онези продукти, които се предлагат основно в аптечната мрежа и се дефинират като медицинска козметика. Това е показателно за високото качество както и хипоалергенния състав, който е характерен за тези изделия. Когато говорим за цялостна грижа за кожата на всички у дома то безспорно лидер са специализираните продукти на френския бранд Биодерма. Създадената преди 45 години марка днес се радва на уважението на клиентите си поради това, че разполага и със специална серия продукти, които са предназначени за най-малките.

Гаранция за качество

Медицинската козметика е специален дял от козметичната и фармацевтичната индустрия, която обединява мисията за осигуряване на красота и здраве. Биодерма е водещ фактор в козметичния сектор, тъй като компанията залага на абсолютна прозрачност на съставките, които влага в продуктите си. В дигитална платформа всеки, който се интересува може да се запознае подробно с формулите на всеки един от представените от компанията продукти като по този начин се цели постигане на пълно доверие и гаранция за качество.

биодерма

Ще се изненадате, че информацията в Ask.NAOS платформата се отнася до 139 формули и почти четири пъти повече съставки като част от тях са патентовани от френската компания. А това безспорно показва удивителния ангажимент за осигуряване на здрава и красива кожа.

Гамата козметика на френската марка се отнася до:

 • Грижа за скалпа;
 • Кремове за цяло тяло;
 • За красиви устни;
 • Козметика насочена срещу забавяне процесите на стареене;
 • Педиатрична колекция от продукти;
 • Интимна грижа;
 • Продукти за слънцезащита и други.

Всеки един от продуктите на Биодерма е създаден с помощта на здравни специалисти, които са изявени дерматолози с отличия в своята област. Акцентира се върху екобиологичния състав както и върху ефикасността на продуктите. Друг съществен момент е тестването под медицински контрол, което е гаранция за дерматологична безопасност.

Оптимална грижа за чувствителна кожа

Кожната патология е в основата на разработването на разнообразни видове кремове, които да осигурят ефективна грижа и здраве на най-важния, изложен на всякакви влияния орган. При атопична, суха, склонна към омазняване, с тъмни петна, увредена или друг тип кожа е необходимо да се приложи правилния крем. От френската компания създават безупречни формули, които са базирани на нуждите на всеки тип кожа и са съобразени с толерантността на съставките към осигуряване на оптимално здраве и красота.

кремове на биодерма

Колекцията здравословни кремове на Биодерма включва:

 • BIPHASE. Ежедневната грижа за кожата на ръцете е от съществено значение. Кремовете от серията продукти са насочени към дезинфекция и хидратация;
 • SENSIBIO. Специално внимание е необходимо да се обърне на чувствителната кожа, а кремовете се характеризират към успокояващото действие, което осигуряват както и към подсилването на собствените защитни сили на кожата;
 • ATODERM. Серията кремове е предназначена за хидратиране и успокояване на нормална, суха, много суха и атопична кожа. Препоръчват се за ежедневна употреба;
 • SÉBIUM са гама кремове, които са пригодени за комбинирана до мазна кожа, която е предразположена към акне и други възпаления.

Други кремове, които са създадени специално за съответния вид грижа и защита за външния слой на дермата са PHOTODERM, PIGMENTBIO, HYDRABIO, CICABIO, MATRICIUM и други.

Деликатна козметика за бебета

Серията продукти на френската марка представя кремове за оптимална грижа за бебешката кожа. Специфичните акценти са насочени към осигуряването н оптимална безопасност и поносимост. Предвид предразположеността на бебешката кожа към редица вредни влияния изисква да им бъде осигурена ефективна и сигурна грижа, която да реши всякакви видове дерматологични проблеми като:

 • Подсичане;
 • Обриви по лицето;
 • Грижа за млечни корички по главата;
 • Ефективна и деликатна хигиена;
 • Атопичен дерматит и други.

В лабораторията на Биодерма се разработват специални формули, които са предназначени за осигуряване на продукти, които да подсигурят професионална медицинска грижа за нежната бебешка кожа.

Top