Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > CHIPOLINO – бебешките колички, които и вие пожелахте

CHIPOLINO – бебешките колички, които и вие пожелахте

количка лятна

Една от най-популярните марки, която предлага невероятен избор от бебешки и детски принадлежности безспорно е CHIPOLINO. Българския бранд се  е превърнал във верен помощник на всеки родител, който търси най-добрата и ефективна грижа при отглеждането на своите деца. Колички, столчета за кола, кошари, играчки и още редица други продукти са сред предпочитаните атрибути, които всеки родител взима предвид, когато търси ефективно оборудване за стаята на своето дете както и това да му осигури възможности за интелектуално и физическо развитие. CHIPOLINO е марка с най-високи качествени показатели независимо от това за какви стоки става въпрос. Най-добрите и предпочитани сред тях са бебешки колички чиполино. Те са средството, с което винаги ще бъдете в крак с тенденциите и приятната разходка на чист въздух ще е гарантирана.

Колички за бебета и деца

Няма спор, че най-разпознаваемите продукти от колекцията на Чиполино са бебешките и детските колички. Не само, че те се отличават с изключително иновативен и модерен дизайн, но тези превозни средства са гарантирано безопасни и лесни за маневриране от родителите, въпреки екстремните пътни условия, през които те се налага да преминават. Именно тези важни и специфични технически данни на количките с марка CHIPOLINO ги превръщат в абсолютен хит не само на българския пазар. Те са изключително конкурентни и покриват най-високи стандарти за качество и безопасност, които а изключително важни по отношение на продукти, чиито основни ползватели са бебета и деца.

бебешки колички

Чиполино представят гама от бебешки и детски колички за всеки един момент от деня на раждането на вашето бебе:

  • Комбинирани колички;
  • Колички с летен кош;
  • Зимни колички;
  • 3 в 1 модели и много други.

Ролята на бебешките колички е да осигурят бързо и качествено предвижване без затруднение, независимо от типа на участъка, неравностите и други препятствия, през които се налага да преминавате с возилото. Колекцията на Чиполино може да гарантира спокойни и приятни моменти на открито, защото бебето е в пълна безопасност, а родителите маневрират като истински състезатели от Формула 1.

Top