Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Шкаф за обувки – изборът не винаги е толкова сложен

Шкаф за обувки – изборът не винаги е толкова сложен

Шкаф

Когато влезете в нечий апартамент, няма нищо по неприятно от това да ви посрещнат купчини от обувки натрупани в някой ъгъл. Тогава най-ясно си давате сметка, че да инвестирате в шкаф за обувки е от първостепенно значение. Подреденият и приветлив интериор, който ще посреща вас и гостите ви е това от което имате наистина нужда. Ако обърнете внимание на предложенията тук https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки сами ще се изненадате, колко разнообразни и красиви модели предлага напоследък пазара.

Какво е важно когато избираме шкаф за обувки

Изборът на конкретен модел зависи от големината и формата на помещението. За малко антре, специалистите препоръчват колонния тип шкафове за обувки. За такъв тесен и висок модел, винаги ще намерите място колкото и да е малко помещението. За по-голямо, може да изберете шкаф тип ракла, така ще имате място, където да седнете докато се обувате. Друг важен въпрос е видът на обувките които притежавате. Няколко чифта високи ботуши, елегантни обувки на токчета все пак изискват достатъчно място за да бъдат прилежно прибрани. Колкото шкафовете за обувки venus са по-просторни и с повече рафтове толкова по-добре.

Шкаф за обувки

Какви са съвременните материали от които се правят шкафовете за обувки в мебели venus:

  • MDF или ПДЧ – модерни и надеждни материали, които предпазват обувките от прах и в същото време се почистват много лесно. Предлагат здравина и изглеждат винаги елегантно. Магазин venus разполага с богата цветова гама;
  • Естествена дървесина – това разбира се е класика и създава неповторим чар в антрето. Шкафовете за обувки, изработени от дърво са едни от най-надеждните, затова са и доста предпочитани от повечето клиенти.

Накрая помислете добре, от какво имате наистина нужда и посетете магазин venus, за да се сдобиете с качествена мебел, която ще ви радва всеки път когато я използвате. Съчетайте новата си придобивка с цялостния интериор в антрето.

Top