Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Има ли значение от какъв материал е произведена холната маса

Има ли значение от какъв материал е произведена холната маса

маса

Сред водещите идеи, които се предлагат от производители на холни масички са онези, които са изработени от ПДЧ. Навярно причината е в това, че това е сравнително достъпна суровина за направа на мебели, а освен това се отличава със своята естетичност и екологичност. Но не бива да подценяваме предоставеното от www.mebeliarena.bg многообразие, което ни разкрива асортимент от маси за хол, които са създадени от различни и доста ефектни материали. Кои биха били подходящи за вашия кат за отдих можете да прецените след като ви ги представим.

Идеални предложения за олекотени мини маси

Широк спектър от помощни предложения се предлагат в търговската мрежа. Най-голямо внимание предизвикват съвременните олекотени изработени от телена или алуминиева конструкция масички. Изключително популярни са тези атрактивни модели, тъй като благодарение на тях можете да направите облика на помещението много по-стилен и уютен.

Въпреки, че се отличават със сравнително малките си пропорции този тип идеи са новаторски подход да организирате и декорирате пространството. Именно на тях можете да разчитате за:

  • Прибиране под капака на списания и книги;
  • Достатъчно площ на плота за да поставите чаша с кафе или други дребни вещи;
  • Лесно преносими са и така са винаги на ръка разстояние от вас.

Именно тяхното лесно използване и адаптивност ги прави толкова приемливи за създаване на по-практичен и функционален холен интериор. Съчетанието с метал и дървесна плоскост е прекрасна комбинация, типична за съвременния дом.

Стъклени, прозрачни и феерични

Холна маса

Стъклото почти винаги е присъствало при изработката на съвременни холни маси. То придава една елегантност и неповторимост на интериора. Наред с водещите приоритети, които са характерни за стъклените масички ще подчертаем, че благодарение на тях успявате да създадете една по-обемна атмосфера заради светлинните отблясъци, които придават оптическа пространственост.

Удобството от използване на маси със стъклени елементи не спира до тук. Те са:

  • Стилни и изтънчени;
  • Идеално приспособяващи се както  модерен така и в класически интериор;
  • Лесни са за поддръжка;
  • Прекрасни допълнения за всеки холен кът;
  • Цените им са едни от най-поносимите в категорията дизайнерски и луксозни маси.

Разбира се, че винаги се стремим да създадем безупречно съвършенство, с което да си осигурим ефективност и неповторимост в една от най-посещаваните зони. Стъклото е материал, което и има своите положителни свойства и качества, което го прави приоритетно при инвестиране в мебели, в които то да присъства. Ако сте решение да изградите фееричен и прозрачен интериор то ето, че в платформата на магазин Арена разполагате с множество възможности за избор.

Top