Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Да изберете абсорбатор съобразен с факта, че имате малки деца – вижте тук какво да имате предвид

Да изберете абсорбатор съобразен с факта, че имате малки деца – вижте тук какво да имате предвид

аспиратор

Понякога родителите се налага да бъдат доста изобретателни при обзавеждане и оборудване на дома по начин, който напълно да отговори на нуждите на семейството. Но освен, че е важно да се избират функционални решения то е редно да се помисли за безопасността и комфорта на малчуганите у дома. И ето, че е време да бъде сменен стария абсорбатор, който се оказва е прекалено шумен и няма как да го използвате ако детето спи, защото рискувате да нарушите спокойната му почивка. Виж тук какво сме ти подготвили като информация, която касае този вид битова техника, която до голяма степен е обвързана не само с личните ти ангажименти в кухнята, а също така и с осигуряването на здравословна среда за отглеждане на малки деца.

Какви качества трябва да притежава нови абсорбатор

Абсорбера е от кухненските уреди, на които е необходимо да разчитате за да освежи въздуха в помещението чрез абсорбиране на миризмата и влагата. Така се създава тук благоприятна среда предвид това, че обикновено кухнята играе роля и на трапезария. Не са обаче малко децата, които се страхуват от прекалено шумни и големи уреди, което идва да покаже, че има защо да подмените стария, грозноват, приличащ на огромна консервна кутия.

Телескопичен аспиратор за вграждане

Нов абсорбатор можеш да избереш от тук – магазин Мебели Арена, където те очакват доста интересни варианти, които се отличават с качества особено приоритетни за отговорни родители. Ето и част от водещите фактори, които могат да допринесат за правилния ви избор:

  • Предложенията са за вградени абсорбатори, които при монтаж остават буквално невидими за децата;
  • Невероятно тих режим на работа, който е осигурен благодарение на безшумния мотор и факта, че наистина самото вграждане води до минимална чуваемост на работата на уреда;
  • Управление с родителски контрол

За да нямат достъп да включването и изключването на уредите децата повечето от новите модели разполагат със заключваща система, която осигурява безопасна експлоатация.

Виж в каталога на Арена още много урди за вграждане, които са удобни за използване от домакинства с деца.

Top