Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Бихте ли поръчали радиатор от онлайн магазин

Бихте ли поръчали радиатор от онлайн магазин

Алуминиев радиатор

Най-неприятно е точно посред зима човек да прави ремонт на отоплителната система. И ако си мислите, че вашето домакинство ще бъде изключение, защото сте направили профилактика през лятото то това не  е така, защото няма гаранция, че в процеса на натоварване на радиаторите те няма да се спукат заради морална остарялост и да се окажат неефективни за да избутате отоплението до края на зимния сезон. На много от вас вероятно им минава мисълта да спрат парното и да пуснат електрическа печка в една от стаите, в които прекарват най-дълго време. Но не така стоят нещата в случаите, когато в домакинството има деца. Няма как да парното да спре да функционира и да бъде заменено с алтернативни отоплителни уреди още в началото на зимата. Какво е решението, което би било наистина правилно в подобни ситуации? Предлагаме ви да направите онлайн поръчка на радиатор и да подмените дефектиралия максимално бързо.

Защо да го поръчате онлайн

Наясно сме, че виртуалната търговия е сред най-предпочитаните от клиентите заради удобството да се избира и поръчва с лекота и завидна бързина. Особеното при поръчката на радиатори онлайн е това, че за целта ви е нужен оторизиран експертен магазин, в който се предлагат всякакви решения. Може да се окаже, че не само един от радиаторите трябва да се сменят, а да се направи частично подновяване на онези, които са морално остарели, корозирали и не вършат особена работа освен да причиняват наводнение.

И така следва да направите бърз анализ на магазините, то които можете да поръчате един или колкото са нужни радиатори. Отоплителните тела са част от системата, която се грижи за топлината както в родителската спалня така в детската, кухнята, трапезарията, хола, банята. За да бъде топло и уютно навсякъде е важно да се използват такива радиатори, които могат да осигурят много добра енергийна ефективност. И ето, че в случай, ме сте попаднали на професионален магазин, който разполага с пълен пакет от решения за отопление вече можете да започнете с опознаването на видовете радиатори и да направите преценка кои от тях да поръчате.

Кои радиатори са по-качествени

Много е важно, когато се поръчват радиатори те да отговорят на определени качества. Освен това другото, за което е важно да помислите е дали системата ще се подменя изцяло или частично. При частична смяна на радиатори е добре те да бъдат идентични с тези, които ще заменяте т.е. в случай, че в момента ползвате стоманени радиатори то е добре отново да изберете такива.

радиатор

Ефективността на новите радиатори може да се гарантира от:

  • Размерите им;
  • Материала, то който са произведени;
  • Производител;
  • Технически особености и качества.

Не  е лесно просто така да поръчате един или няколко радиатори. Това са отоплителни тела, които следва да се купуват с перспектива към дълъг експлоатационен живот. Характерно за тях е, че наистина не е без значение как ще се инвестира, защото всеки от моделите си има своите предимства и недостатъци.

А експерти съветват при цялостна подмяна да изберете биметални или алуминиеви радиатори. Аргументите се дължат най вече на факта, че можете а ги поръчате лесно, а да не пропуснем и техническите приоритети, които тези тела притежават:

  • От три до пет пъти са по –леки като тегло от останалите варианти, които се предлагат на пазара;
  • Много по-елегантни са;
  • Гарантират перфектна устойчивост във времето на експлоатация;
  • Не корозират;
  • Здрави са и се отличават с високо ниво на надеждност;
  • Могат да се изработват в различни форми и размери.

Избирането и поръчката на радиатор можете да направите от онлайн каталога на balkanenergy.bg, където ви очаква пълна гама и богата колекция от всякакви видове радиатори с доказано качество и добри цени.

Top