Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как си представяте Вашата модерна детска спалня?

Как си представяте Вашата модерна детска спалня?

Ако си мислите, че поради това, че повечето време в спалното помещение прекарвате в сън и не е нужно да имате специални претенции към нейната визия, то много грешите. Детското спално помещение е онова лично местенце, в което наистина трябва да усещаме релаксираща и особена атмосфера. Именно в това е и причината тук да избираме обзавеждането и да създаваме интериора с особено вълнение и внимание.  Ако искате модерна спалня за вашето дете, такава в която да сте спокойни и да имате разнообразни възможности за почивка то ето няколко практични и прекрасни идеи.

На първо място ще представим модерна детска спалня с тапицирано френско легло. Внушителната визия на тези кревати наистина е удивителна, но пък тук имате едно невероятно предимство – подматрачната рамка. Освен, че ще се радвате на красива детска спалня, то тя винаги ще бъде и подобаващо подредена, тъй като всички вещи, на които до сега трудно сте намирали място ще бъдат прилежно подредени под матрака. Тези супер функционални спални придават страхотна и задушевна обстановка. Те се съчетават доста успешно с модерни гардероби с плъзгащи се врати и огледални акценти. Затова можете да проявите въображение и да съчетаете двата детайла според вашето виждане за стил и индивидуално излъчване.

Вторият модел модерно детско спално обзавеждане е в ретро стил. Предлагаме ви да заложите на метално легло. На пръв поглед повечето клиенти са скептични при споменаването на такъв креват, но когато се запознаят с модните линии на тези модели легла определено изпитват огромно желание да ги притежават. Комбинацията на такъв креват с максимално висок матрак определено ще ви предложи кралско изживяване и пълен комфорт. Не е много функционално да намерите метален гардероб, тъй като стаята ще изглежда повече електрическа отколкото модерна, но пък винаги можете да приложите едно интелигентно решение като скрин, който да допълни естетиката в помещението.

В модерния детски дом съчетаването на различни кътове е повече от приоритетно. Така, че работна зона в спалнята не е никак неестествено оформление. Тук обаче е добре да акцентирате на мебели с правилни форми и така да организирате пространството, че наистина да го направите приятно, тонизиращо и зареждащо. А едно работно бюро и офис стол по никакъв начин не биха попречили на почивката ви. Важно е да си създадете място, в което да съчетавате работата с удоволствията и двете да не си пречат взаимно. А с модерната визия на съвременния дом и прекрасните мебели, които ни представят в търговската мрежа производителите определено имаме за какво още да мечтаем.

Top