Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как се обзавежда детска стая за момче

Как се обзавежда детска стая за момче

мебели

Идеите, които ни представят водещи дизайнери на обзавеждане за детска стая безспорно правят силно впечатление като стилистика и ниво на удобство. Разграничението съобразно пола на детето също е важно за родителите, тъй като наистина би било смешно и едва ли ще се приеме с въодушевение това, че мебелите в детската стая на малкото ви момче са в розови нюанси. Не, няма да навлизаме в една доста дискутирана тема, нашумяла в социалните мрежи за третия пол, а ще заложим на традициите и основните ценности на българското семейство, които акцентират върху естетиката и удобството при обзавеждането в стаята на своето момченце.

Момчешката стая – зона за игри и отговорности

Има няколко съществени момента, които всеки родител на момче е важно да вземе под внимание. Тъй като обзавеждането цели да се организира и оптимизира пространството характерно за избора на мебели е те да бъдат:

стая за момче
  • Компактни;
  • Детска стая за момче в размери, адаптиращи се към площта на стаята;
  • Да са във вид, съобразен с предназначението им – легло, бюро, гардероб, скрин и т.нат.;
  • Да са в нюанс, който е максимално любим и съобразен с предпочитанията на момченцето ви.

И тъй като става въпрос касаещ обзавеждането на момчешка стая то определено от първостепенно значение е осигуряването на безопасност. Именно поради това, че момченцата са доста по-буйни и наистина раните по тях са ежедневие то ето, че родителите освен да се погрижат за облика на стаята е приоритетно да се погрижат и за тяхната безопасност.

Момчешките стаи и мебели от каталога на Мебели Арена се съсредоточават върху стабилността, здравината и устойчивостта на натоварване. За едно прекрасно и изпълнено с усмивки детство обзаведете стая, в която детето може да си почива, да щурее, да се забавлява и да организира учебните си занимания. С мебелите за момчета на Арена ще се справите лесно  и бързо с поставените отговорности.

Top