Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Трудно ли се обзавежда стая за две деца

Трудно ли се обзавежда стая за две деца

детско обзавеждане

Ако си мислите, че не е лесна задача да изберете мебели за вашето дете, какво да кажат хората на които им се налага да декорират стая за две деца? Наличното място не достига, а артикулите трябва да бъдат по две. Не изпадайте в паника – днес сме решили да ви помогнем с няколко идеи от страницата на https://www.venus.bg/детска-стая. Тук ще намерите практични решения, които ще направят помещението удобно, красиво и с достатъчно свободно място за игри.

Кои мебели venus са подходящи за стаята на две деца

Има различни варианти, които бихте могли да използвате декорирайки пространството. Първият е да заложите на добре познатите ъглови легла venus, те обособява чудесна зона за сън и се поставят по такъв начин, че икономисват доста от мястото. Обикновено такъв модел притежава дълбока ракла в която се прибира спалното бельо. А преимуществото което ви дават повдигащите механизми е още по-добро, защото имате на разположение пространството под леглото в което да съхранявате сезонни дрехи и различни вещи, които не ви трябват ежедневно.  Следващата възможност е да купите детско легло venus на два етажа. То също пести от пространството, изработва се със здрава конструкция, която е безопасна за малчуганите и е много харесвана от тях. Освен за детските леглата , помислете и за гардероби и бюра. При положение, че детската стая се ползва от двама по-добре е да вземете двукрилен гардероб, който да бъде общ. Бюрата обаче е по-добре да са две.

Двуетажно легло

Магазин venus ви е приготвил следните примерни възможности за детската стая:

  • Двуетажно легло Сити 5015 – снабдено е с табли, стълбичка и етажерка. За изработката му са използвани висококачествени материали, които са достатъчно здрави за употреба от деца. Към него е добавен компактен скрин с четири чекмеджета и етажерка;
  • Двукрилен гардероб Марти М3 – Разполага с 3 бр. рафтове, лост за закачалки и 2 бр. чекмеджета.

Изберете venus и се насладете на удоволствието да мебелирате бързо и лесно детската стая!

Top