Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как се избира еднолицев матрак за детско легло

Как се избира еднолицев матрак за детско легло

Еднолицев матрак

Стаята на детето се обзавежда с прецизност и внимание. И като една от най-важните зони от помещението е напълно логично да се фокусирате върху леглата, които следва да осигурят идеални условия за сън. Наред с размера и дизайна на кревата ключов компонент е матрака, чиято основна роля е да гарантира приятни условия, уют и стабилност на тялото. Независимо от това коя е любимата поза на детето за сън е определящо да помислите за варианта матрак, който би бил повече от подходящ. Представяме ви еднолицев матрак Арена, който е предназначен именно за предоставяне на максимално удобство за здравословен сън.

Защо еднолицев матрак

Концепцията за обзавеждане с еднолицев модел е провокирана от няколко фактора. Те касаят:

  • Осигуряване а стабилност на тялото, което е важно за подрастващите, при които все още се изгражда опорно-двигателната система;
  • Ортопедичност, благоприятстваща намаляването на гръбначните изкривявания;
  • Вградена рамка, която гарантира здравина и устойчивост на изделието.

Освен това еднолицевите матраци са доста по-евтини. Децата растат и предвид факта, че се променят техните нужди за отлични условия за сън и отдих се налага елементите от зоната за сън да бъдат подменяне на по-кратък период от време. Именно поради това бързаме да споделим, че в търсенето на най-добра инвестиция е приоритетно да се осигури изгодно и удобно решение. Така, че е напълно обясним интересът на родителите към тези тенденции. По този начин гарантират, че детето им ще получи оптимална стабилност по време на сън и приятни условия за здравословен сън и отдих, а цената, която ще заплатят е напълно поносима.

Идеи за детски еднолицеви матраци от магазин Арена

 матрак

Високата критичност при покупката на нов матрак се дължи на изискването за създаване на перфектна, спокойна и благоприятна атмосфера за развитието на децата. що се отнася до възможностите за избор от магазин Арена представят:

  • Модели с разнообразни размери, които напълно да паснат в основата на детското легло;
  • Опции за избор на височина, която да бъде съобразена с теглото и физическите особености на обичайния ползвател на леглото;
  • Предпочитания към пълнеж – пружинно тяло, покет пружини, латекс, мемори пяна, хибриден или друг;
  • С гаранция за хипоалергенен състав;
  • Ниво на твърдост и други.

В случай, че имате предписание от ортопед детето да спи на твърд матрак е добре да се фокусирате върху модел еднолицев с високо ниво на твърдост и пружинен пълнеж. Така ще предоставите стабилност и правилно развитие на костната система. Обяснима е високата взискателност, която проявявате, а най-добри решения за оптимално качествена и здравословно оборудвана детска стая ви очакват в каталога на магазин Арена.

Top