Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Еко решения за детската стая – кожени легла

Еко решения за детската стая – кожени легла

лагла

Много родители си задава въпроса какво легла да изберат за своето дете, което не само да е удобно, да е стилно, да отговаря на неговите нужди, но освен това да бъде и екологично. А под екологично разбирайте такова, изработено от различни видове еко материали, лесно за поддръжка и почистване. Вероятно с този анонс ви накарахме да се замислите, нали! Всъщност е добре човек да бъде наясно с добрите и иновативни тенденции, особено в случаите, когато се касае за здравето на децата ни.

Да помислим за материалите на леглата

Кревата е много важен елемент в детската стая, което е аргумент за нашата взискателност. Инструментариума от екологично чисти материали, които използват производителите са от типа на:

спални тапицирани
  • Естествена дървесина за носеща конструкция;
  • Хипоалертенни материали за пълнеж на възглавници и матрак;
  • Тапицерия от естествена или еко кожа за по-лесно и ефективно почистване;

Ако търсите функционално решение за бързо и качествено обзавеждане на детската стая от МебелиАрена имат интересно предложение за Вас и децата ви. Кожени спални комплекти се предлагат в различни комбинации с иновативни легла, тапицирани с най-висок клас материали, не задържащи прах и мръсотия. А чистотата и поддръжката на детската стая със сигурност е от приоритетите, които е добре да се вземат предвид при подбора на обзавеждане.

Вариантите на фокус

Типовете кожени спални в комплект с гардероб, скрин, нощни шкафчета са доста. В зависимост от това дали се нуждаете от обзавеждане, което ще о.ползва от деца или пък ще позиционирате в родителската спалня МебелиАрена предлага елегантни и модни решения. Желателно е за обзавеждането на дома да се изберат:

  • Легла с кожена тапицерия с чекмеджета;
  • Кожени легла с подматрачен механизъм;
  • Гардероби с плъзгащи врати;
  • Скрин с максимална височина.

Идеята на тези препоръки е не просто да се мебелира оптимално, но същевременно с това да се осигури достатъчно свободна площ за да преминаване и игри. А когато настъпи момента за основно почистване на мебелите сами ще осъзнаете, че няма по- добро решение от кожените спални, които не изискват препарат или намеса на професионална фирма за пране на тапицерията.

Top