Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Какъв екстремен подарък за тийнейджър да изберем

Какъв екстремен подарък за тийнейджър да изберем

рафтинг

Всеки родител търси най-добрия подарък за своето дете. В зависимост от неговата възраст пазара предлага разнообразни варианти. Когато обаче децата в една определена специална възраст родителите сякаш трудно успяват да се справят с подбора на подарък, който наистина да ги впечатли. Днес ще представим нещо различно, вълнуващо и екстремно, с което можете да изненадате постоянно мрънкащите тийнейджъри. Идеята наистина е добра, а освен това е подходяща за хора с различни интереси. Подарете на тийнейджъра ваучери за рафтинг и ви гарантираме, че това ще е най-вълнуващата изненада, която безспорно ще бъде оценена.

Направете празника му зашеметяващ

Децата бързат да пораснат и на 14-15 годишна възраст искат да опитат какво ли не. Има начин да им покажете, че отговорностите, които носят са част от ежедневието им, а трудностите и предизвикателствата, с които трябва да се справят дебнат от всички страни.

Няма по-добър начин да ги „хвърлите“ в бурните води на живота от това да направите първата стъпка с подарък за специален повод ваучер за рафтинг. Едно вълнуващо преживяване, което ще провокира у подрастващите чувства, с които те за пръв път се сблъскват. Доста интересен начин да пречупиш детските капризи и да разкриеш другата, непознатата страна на живота, който тепърва предстои. И тъй като много родители трудно намират общ език със своите вече пораснали деца то ето ви един идеален инструмент като ваучера за рафтинг, с който:

 • Да изненадате;
 • Да предложите един различен подарък;
 • Да промените навиците на тийнейджъра;
 • Провокирате огромно количество адреналин и непознати емоции;
 • Направете ги по-отговорни.

Знаете ли, че много родители отчитат положителните последици от едно такова предизвикателство. Невероятно е, че в такива екстремни ситуации със спускане с надуваемата лодка по трасето на реката може да стимулира отключване на положителните страни от характера на вашето дете. Промяната наистина е налице, а това показва, че сте се справили отлично с избора на подарък.

Защо е подходящия подарък

гребане

Ваучерите за рафтинг  са иновативна възможност да подарите не предмет, а емоция, която ще остане завинаги в спомените. Дори да не е любител на водните спортове то ви гарантираме, че всеки тийнейджър би се впечатлил от едно неповторимо вълнуващо приключение като спускане с каяк или рафтинг лодка.

Това е подходящия подарък, той като:

 • Рафтинга е спорт, който е приложим за лица на възраст 6 +;
 • Забавлението е на макс;
 • В спускането може да вземе участие цялото семейство;
 • Подходящо е за провеждане при различни климатични условия;
 • Не се изисква никаква физическа подготовка или умения по гребане.

Различната изненада е именно ваучера за рафтинг приключение, което ще направи повода за празник още по-вълнуващ и незабравим.

Какво включва ваучера

Знаете ли, че това е един страхотен подарък не само за тийнейджър, но и за колега, близък, приятел, роднина. В сайта reflipteam.com можете да се запознаете с условията за покупка и реализиране на офертата. Хубавото на ваучера е, че е с валидност 2 години и когато решите да го използвате просто се свързвате с екипа седем работни дни преди да заявите дата.

Подаръчния пакет включва възможност за рафтинг, каякинг, каньонинг, тролей и нощувка в Еко селище Дебели даб. Всичко за едно неповторимо приключение ще получат вашите любими хора. Изненадайте ги и им подарете различното преживяване, от което да се заредят с енергия и положителни емоции на макс. Всеки ваучер е с уникален дизайн и включва:

 • Вид на подареното приключение;
 • Лично послание;
 • Опакован в красив плик.

Ако все още се колебаете какъв подарък да изберете и сте изчерпани от идеи ето, че сега от reflipteam.com ви предлагат едно неповторима възможност за зашеметяващо, екстремно и неповторимо преживяване.

Top