Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Как да имаме красиво жилище с добре организирано обзавеждане

Как да имаме красиво жилище с добре организирано обзавеждане

модулна секция сити

Обстановката в жилищата ни е отражение на това какво смятаме за красиво и естетично. Всяка мебел има конкретно място, което е избрано в зависимост от нейните функции и от комбинацията ѝ с останалите артикули. Днес откриваме огромно разнообразие от различни мебели, благодарение на които можем да направим интериор, който да допада на цялото семейство. Ако разгледате продуктовия каталог на онлайн магазин https://www.venus.bg/ ще забележите, че само от един търговец бихте могли да обзаведете всяка стая в дома си. Магазинът ви предлага висококачествени мебели, които се допълват взаимно и със сигурност ще бъдат удобни за ежедневна употреба.

Защо да изберем модерна и функционална мека мебел

Диванът е един от важните артикули които трябва да изберем много внимателно. Той настанява всички пред телевизора и съответно трябва да бъде подходящ размер, за да има всеки член на семейството необходимото пространство. В момента едни от най-търсените варианти са ъгловите, тъй като имат редица преимущества. Наличието на комфортна лежанка ги прави предпочитани, защото тя предлага повече място за сядане, като понякога може дори да полегнете на нея, за да си починете. Включеният разтегателен механизъм е перфектно допълнение за трансформация на дивана в легло. Venus.bg представя един подобен модел. Ъглов диван Hugo (с подлакътници), функция сън, лежанка, две ракли и 2 бр. Възглавнички / сив:

разтегателен ъглов диван
  • Луксозен ъглов диван „Hugo“ с функция сън, лежанка и две ракли;
  • Две възглавнички – подходящ за обзавеждане на хол или дневна;
  • При необходимост може да се трансформира в легло за сън (механизъм тип падащ гръб);
  • Под лежанката и седалището има ракли за багаж;
  • За изработката на дивана са използвани вградени матраци система „“БОНЕЛ“ и качествена дамаска с висока устойчивост на износване.

Практичен артикул, който няма да ви разочарова със своите функционалности. Винаги ще има къде да посрещнете гостите си и къде да си почивате след тежкия работен ден.

Входното антре и подходящите мебели за него

Декорирайки апартамента не бива да пропускаме и входното помещение. Обикновено то представлява тесен и тъмен коридор, който с подходящите мебели би могъл да стане приветлив и уютен. Модерните портманта се предлагат в интересен дизайн като в себе си включват няколко отделни артикула. Гардеробче за връхните дрехи, шкаф за обувки, закачалки, огледало и допълнителни рафтове и чекмеджета. Така винаги антрето ще бъде подредено и чисто, за да създава положителна атмосфера още от вратата. Препоръчваме ви да изберете още един шкаф за обувки под формата на пейка с което ще си осигурите и място за сядане. Различните мебели които ви очакват в сайта ще ви донесат търсеното удобство и комфорт.

Top