Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Знаете ли как се избира фурна за вграждане

Знаете ли как се избира фурна за вграждане

Фурна

Повечето хора споделят, че обикалянето по магазините за търсене на нови и качествени уреди за вграждане за кухнята е доста досадно. Но как все пак да се справят с този казус в случай, че ремонта на една от най-важните домашни зони  в разгара си? Идеите, които искаме да ви представим днес са от най-висок клас енергийна ефективност, а освен това наистина са изключително функционални и лесни за използване дори от хора без опит в кулинарията. С Mebeli Arena и най-новите решения за фурни за вграждане всеки може да си гарантира удобство, стил и комфорт в кухнята.

Видове фурни според дизайна

Клиентите си имат различни представи за това кое е стилно и кое е правилно за осигуряване на съвършената среда за готвене. И тъй като фурните са един от основните и дори задължителни елементи, които присъстват във всяка една кухня то е очевидно, че избирането им трябва да бъда изцяло съобразено с това какво и как предпочитате да изглежда интериора.

В колекцията от модели на магазин Mebeli Arena ви очакват:

  • Класически фурни за вграждане, които са с механичен контрол на температурата и програмата, на която ще се приготвя дадено ястие;
  • Модерни решения. Те се отличават с изчистения си гладък дизайн, а освен това са невероятно стилни поради сензорното си управление;
  • Ретро варианти. Те изглеждате демоде, но пък наистина са невероятно стилни и носят очарование и шик в интериора.

Какъв дизайн ще изберете зависи от това каква е интериорната концепция, която сте избрали за кухнята, така че от тук следва да подобрявате с уреди, които са в идентичен приспособим стил.

Класификация съобразно функциите

Фурна за вграждане

Разглеждайки предложенията на Mebeli Arena със сигурност сте забелязали, че между отделните варианти има различен тип функции. С помощта на функциите имате на разположение шанса да спестите доста време, тъй като повечето са предназначени за оптимален контрол на готварския процес.

Според типа на възможностите, които уреда може да осигури се наблюдават следните типове фурни за вграждане:

  • С механичен контрол;
  • Със сензорен контрол;
  • Изцяло електрически;
  • Газови фурни;
  • Модели с функция за самопочистване;
  • Варианти с телескопични водачи;
  • С автоматични функции и други.

Въпрос на лична преценка е на кой модел ще се доверите. Ако държите на иновациите и лекотата да готвите без особени трудности и усилия то съвета на експертите е да инвестирате в така наречените умни фурни. Те гарантират винаги перфектно приготвена храна, а освен това се почистват сами с подобрена технология, която щади времето ви и не изисква никакви усилия от ваша страна.

Top