Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Кой от новите дивани е най-желан за хола

Кой от новите дивани е най-желан за хола

диван

В днешното напрегнато ежедневие има нещо което ни прави щастливи и спокойни и това е интериорът и обстановката в нашите жилища. Когато отделим необходимото внимание и вложим доза креативност ще получим пространство за живеене което е наситено с много уют и топлина. Разбира се специално внимание трябва да се отдели на дневната, където прекарваме почти цялото си свободно време. Мека мебел Венус е онлайн магазинът, който ще ни помогне да намерим модерен вариант на добре познатите на всички дивани. В момента мебелите се произвеждат в разнообразни дизайни и стилове, което ще ни помогне да имаме красива и практична мека мебел.

Кое направи ъгловите дивани хит сред клиентите

Има мека мебел която определено държи първото място като най-харесвана и желана от всички. Ъгловите дивани са малко по-специфични от класическите, а това ги прави подходящи за всяка една жилищна площ. Притежават странична лежанка, която може да бъде изработена в ляво или дясно в зависимост от вашето предпочитание. Така получавате шанс да се излегнете удобно пред телевизора или просто да си почивате на спокойствие. Също така този вид ъглова мека мебел е снабдена и с механизъм за разтягане, за да я използвате и като спалня. Това са все предпоставки които ще ви насочат точно към покупката на такъв артикул. Венус препоръчва следния модел. Мека мебел Мишел – с функция сън и ракла:

холов ъгъл
  • „Мишел“ е стилен холов ъгъл с функция сън и ракла;
  • Към него са включени три възглавници за облягане и две декоративни с пълнеж от млян мек дунапрен;
  • Чрез функцията сън тип „Они“ диванът може да се трансформира в удобно легло за пълноценен сън;
  • Към модела има приятна екстра – подлакътника е с вградени рафтове за съхранение на вещи и аксесоари;
  • Краката са изработени от дърво.

Многофункционален елегантен модел, който ще направи дневната ви модерна, уютна и разбира се несравнимо удобна.

Какъв цвят на тапицерията да изберем

Сигурно няма да отречете, че едно от най-важните неща които се забелязват още с влизането в дадено помещение са цветовете. Този детайл е способен изцяло да промени обстановката, ако тоналностите са подбрани правилно. Когато поръчвате съвременна мека мебел имате шанс сами да определите каква да бъде тапицерията като материя и цвят. В зависимост от вашите предпочитания и начин по който искате да изглежда дивана, дамаската може да е текстилна или кожена. При цветовете също трябва да следвате интуицията си, като често клиентите предпочитат пастелните неутрални тонове, но има и по-смели които избират ярък и акцентен вариант. Съчетайте тоналността с останалото обзавеждане и със сигурност ще имате елегантна и стилна дневна.

Top