Вие сте тук
Начало > Други Публикации > По какви правила да обзаведем красиво трапезарията?

По какви правила да обзаведем красиво трапезарията?

мебели за трапезария

В повечето случаи отделяте голяма част от времето си, да изберете мебели за най-използваните стаи в дома ви. Случва се, трапезарията да остане пренебрегната, тъй като в нея само се храните и често зоната се намира в ъгъла на едно общо помещение. Всички знаят, че тук е добре да присъстват маса и столове. Тяхното избиране не е толкова лесно, защото търговците предлагат огромно разнообразие от възможности, дори готови комплекти. Такива модели ви очакват и в каталога на магазин www.venus.bg. В днешната статия ще ви предложим няколко съвета за това, как да откриете подходящото обзавеждане, за да създадете една уютна и приятна атмосфера за семейството си.

Как да открием точните мебели за трапезарията?

Обзавеждането, което ще изберете трябва да отговаря на вашия вкус и да е подбрано така, че да бъде достатъчно практично. Тъй като комплектите от маса и столове са съчетани професионално няма нужда да се тревожите за тази част от покупката.

Вашата задача е да изберете комбинация, която е подходяща като размер и ще бъде удобна за използване във вашето семейство. Съобразете се с пространството, където ще разположите мебелите и с това около тях да се преминава спокойно. Когато сте седнали не бива облегалката да се опира в предмети или стената. Преценете дали за вас ще бъде удобно да използвате малка и квадратна маса или имате нужда от някоя с повече пространство за сервиране. Има модели, които разполагат с механизъм за разтягане и са доста предпочитани от потребителите. При столовете също има огромно разнообразие.

В зависимост от това дали обичате да се храните дълго може да изберете тапицирани кресла с подлакътници, които предразполагат към повече комфорт. Ако не прекарвате много време в трапезарията, а просто хапвате набързо ще ви свършат работа и по-компактните модели в семпъл дизайн. От Venus.bg препоръчват – Комплект маса Buyuyen и 4 бр. столове Pedli с принт СВ 030:

  • модерен комплект трапезна маса и столове, които ще внесат свежест във Вашата кухня или трапезария;
  • плотът на масата е изработен от ПДЧ, краката са метални;
  • върху плота е поставено закалено принт стъкло с красиво цветно изображение;
  • при нужда от допълнителна площ, може да използвате разтегателния механизъм;
  • столовете са стабилни с метална база, изцяло тапицирана седалка и облегалка от еко кожа с висока износоустойчивост.

Разгледайте и другите комплекти от серията с декоративни принт стъкла.

Да поръчаме ли мебелен комплект онлайн?

Препоръчваме ви да пазарувате през интернет платформите, тъй като там ще намерите най-голямо разнообразие от качествени и красиви модели. Цените са разумни и със сигурност бюджетът ви ще стигне, да си подарите нов комплект маса и столове.

Top