Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Да изберем модерна и удобна кухненска маса

Да изберем модерна и удобна кухненска маса

маса

Щом настъпи моментът да подменим масата за хранене с по-нов модел, съответно се интересуваме от това какви дизайни са актуални към момента. Тази покупка не се прави толкова често, а мебелното производство много се разви и създава  красиви и впечатляващи модели. Хубаво е да изберете нещо наистина стойностно, което ще ви служи дълги години. Освен това ще ви радва с красивия си външен вид. Препоръчваме ви онлайн магазин Venus.bg като място в което често присъстват най-новите и функционални модели. Разгледайте внимателно всички и поръчайте най-подходящата маса за кухнята.

Защо кръглата кухненска маса си остава все така желана

Когато говорим за мода при мебелирането на кухнята естествено, че трябва да споменем кръглите модели маси, които винаги са били на мода. Те са някак по-интимни създават близост между хората. Достатъчно комфортни, за да прекарате около тях по-дълго време. Прекрасно е, че тази форма позволява артикулът да бъде поставен в най-различни стаи – големи или малки, без значение от тяхната форма. Липсата на остри ъгли създава усещане за повече уют и комфорт. Ще намерите и модели, които се разтягат, за да настаните повече хора, щом това е необходимо. Предлагаме на вашето внимание примерен модел наличен във Venus.bg. Разтегателна кръгла кухненска маса Ива – Орех:

"Мебели Венус - маса за кухня на отлична цена!'
  • Модел „Ива“ е подходяща за обзавеждане на кухня и трапезария;
  • Моделът е оборудван с разтегателен плот;
  • Изработва се от бук масив и ПДЧ плот с естествен фурнир;
  • Предлага се в цвят по избор.

Класически модел, който не губи от своята популярност и остава все така актуален в съвременните жилища. Подхожда на различен стил обзавеждане и може да се комбинира прекрасно дори и с по интересни като визия столове.

Характеристики на материалите от които се произвеждат кухненските маси

Този вид мебели е важно да бъдат стабилни и здрави, тъй като върху тях често ще се поставят и по-тежки неща. Преди години основно се изработваха от естествена дървесина. Сега има много повече съвременни варианти, които също предлагат устойчивост и надеждност. Основата на голяма част от моделите продължава да бъде създавана от естествена дървесина, като доказал се във времето материал. Все повече навлиза и употребата на метал, защото и той е с перфектни характеристики. Красивите и стилни плотове се правят от MDF, ПДЧ плоскости или закалено стъкло. Изглеждат изключително елегантно и на допир са много приятни и гладки. Могат да бъдат произвеждани в най-различни цветове, подходящи за всеки вкус. Съчетайте кухненската маса непременно със столовете и със стила, който сте подбрали за трапезната зона.

Top