Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо идеята за покупка на кухненски ъгъл е перфектна?

Защо идеята за покупка на кухненски ъгъл е перфектна?

ъглов диван

Много хора се опитват да създадат функционален интериор, който да направи жилището им достатъчно уютно и комфортно. Днес има различни идеи за практични мебели, които изпълняват повече от една функция и са на достъпна цена. Онлайн магазин www.venus.bg ви дават една чудесна идея за интериора на трапезарията. Тук може да разположите модерен кухненски ъгъл, който ще направи зоната по приятна и ще може да я използвате по всяко време на деня. Подобна мебел ви осигурява много предимства и най-вече търсеното удобство по време на хранене.

Какви са плюсовете на съвременните кухненски ъгли?

Тези артикули са ви познати от миналото, но днес производителите ги предлагат с обновена визия, която ще се хареса на всеки потребител. Те се изработват със здрава и устойчива конструкция, която ви предлага необходимата стабилност да настаните повече хора и да използвате артикула ежедневно. Наличието на разтегателен механизъм и ракли под седалките е огромен плюс, който би ви накарал да инвестирате именно в нещо подобно.

Практичният кухненски ъгъл лесно се превръща в спалня, на която може да си почивате при желание, да настанявате гости или дори да използвате като основно легло в квартирата. Тапицерията, с която ще бъде облечен диванът я избирате вие от богат каталог с предложения. Това е най-лесният начин да синхронизирате новата покупка с обзавеждането и тя да се впише елегантно в обстановката. В каталога на Venus.bg ще разгледате много интересни възможности, а днес ви даваме малко информация за – Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Тъмно бежов/Флорални мотиви:

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъгъл „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • кухненският диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Едно от новите и най-предпочитани предложения на търговеца. Красив и модерен кухненски ъгъл, който ще направи жилището ви много уютно и функционално.

Защо да поръчаме дивана по интернет?

Да изберете мебели през съвременните уеб платформи е много лесно и приятно. Не се налага да напускате дома си и в много кратък срок ще се сдобиете с новата покупка, доставена директно до дома ви с транспорт от търговеца. Моделите са много разнообразни, качествено изработени и на разумни цени. Често ще откриете и промоции, благодарение на които по луксозен и стилен артикул може да бъде ваш срещу скромна сума.

Top