Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > На какво да обърнете внимание при покупка на фурна

На какво да обърнете внимание при покупка на фурна

Фурна

Малцина са онези, които не се нуждаят от професионална помощ при покупка на кухненски уреди. Предвид това, че в търговските обекти се предлагат доста богат и многоброен асортимент от предложения то определено има причина да срещнем трудности в покупката на какъвто и да било вид техника. Мебели Арена днес ще ни насочат към главните акценти, които са ключови при подбора на фурна за вграждане, тъй като това е един от важните за всяко домакинство битов електроуред. И тъй като се търси не само визуално удовлетворение и съвременна визия то си струва да отделите няколко минути за да се запознаете с важните характеристики, които е добре да притежава новата ви вградена фурна.

Изберете модел с добър показател Енергиен клас

Ако и направите труда да сравните моделите фурни за вграждане, то ще и направи впечатление, че има такива, в чието описание е фиксиран енергиен клас А, А+, А++, А+++, В и други. Този тип абревиатура е много важно и тя показва какво количество електроенергия харчи уреда при своята експлоатация.

За сравнение ще посочим и някои стойности, който удостоверяват кои от моделите са най-икономични:

  • Енергиен клас А е с консумация на енергия: 0.81 kW/h (вентилаторна), 0.94 kW/h (конвенционална)
  • Енергиен клас А+ има консумация на енергия: 0.69 kW/h (вентилаторна), 0.94 kW/h (конвенционална).

Колкото повече са „+“ след абревиатурата то толкова па-икономичен е уреда. А със сигурност това са данни, които са съществени за планирането на вашите битови разходи за електроенергия.

Добрата марка гарантира качество

Фурна за вграждане

Брандовете, които имат традиции в производството на битови електроуреди не са малко. Има такива, които се ползват с висок рейтинг и разбира се можете да се запознаете с техните предложения в каталога на магазин Мебели Арена. Когато се говори за страна на произход и производител наистина не е желателно да правите компромиси, тъй като от това до голяма степен зависи:

  • Ефективността от използването на уреда;
  • Многофункционалността на фурната за вграждане;
  • Качество и дълголетие.

Доверените марки, които са успели да се утвърдят на световния пазар и да си спечелят добро име наистина има защо да бъдат предпочитани. Максималното удовлетворение от страна на клиентите е повод да се замислите и вие при подбор на кой бранд да заложите.

И тъй като фурната е ключов елемент във всяка съвременна кухня съвета на специалистите е да се водите от персоналните си потребности и нужди т.е. да инвестирате в уред, който да се интегрира в зоната за готвене и да отговори на вашите изисквания като екстри, икономичност и бързо приготвяне на храна.

Top