Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да организираме луксозна спалня с помощта на готов комплект

Как да организираме луксозна спалня с помощта на готов комплект

спалня арте

Една от стаите в жилището където можем най-спокойно да развихрим фантазията си относно мебелирането е спалнята. Това строго лично пространство в което не каним външни хора трябва да бъде обзаведено по начин, който ни допада на 100%. Препоръчваме ви Венус спални комплекти луксозни, защото така ще си подарите едно ново изживяване и ще имате мебели изпълнени по перфектен начин от качествени материали. Със сигурност луксозните артикули ще привлекат вниманието ви със своя стил и изтънченост, а не трябва да се пропуска и съвременната функционалност която притежават.

Какво отличава луксозните спални комплекти от останалите

Когато избирате комбинация от различни мебели вие си подарявате удобство и красота, която няма как да постигнете със собствени сили. Още повече щом мебелите са луксозно изпълнени и предлагат много повече от стандартните. Атрактивните на външен вид модели се характеризират с наличието на различни орнаменти и декорации, които ги правят много желани. Материалите вложени в изработката също са на високо ниво и гарантират здравина и дълга експлоатация. Наличието на модерно и впечатляващо LED осветление е чудесно допълнение за стаята в която романтиката и релакса трябва да властват. Модерните мебели притежават и система за плавно отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета, което прави използването им истинско удоволствие. Венус ви представя характеристиките на един  луксозен модел. Луксозен спален комплект ATLAS 160/200 см. С LED осветление – сив лак:

спален комплект
  • Комплект „ATLAS“ е специално предложение за спално обзавеждане;
  • Включени са легло с висока тапицирана табла с LED осветление;
  • Две нощни шкафчета с чекмедже и гардероб с огледало, с две плъзгащи и две отварящи се врати;
  • Вътрешната част е с LED осветление, разпределение – 6 лоста за закачалки, две чекмеджета и няколко рафта;
  • Леглото има рамка за поставяне на двулицев матрак с размери: 160/200 см;
  • Амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • По желание може да допълните обзавеждането с тоалетка и огледало.

Комплект със съвършена визия и множество функционалности, това получавате с покупката на модерния и луксозен спален комплект. Стаята ще придобие изключителна визия, която може да видите само на страниците на интериорните списания.

Защо е важно да притежавате и тоалетка

Тази мебел може да бъде прибавена допълнително към комплекта, тъй като една дама винаги трябва да има лично пространство в което да подрежда аксесоарите и гримовете си. Открай време тоалетката е била желана във всяко спално помещение. Тя обикновено се комбинира с огледало и е мястото където жената се подготвя за излизане гримира се и съхранява различни видове дамаски принадлежности. Така всичко ще си има определено място и няма да откривате гримове и бижута навсякъде из апартамента.

Top