Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Луксозната спалня – стил и съвършенство

Луксозната спалня – стил и съвършенство

комплект

Декорирането на една наистина стилна спалня е сложен процес, който изисква предварително проучване на пазара и сериозна подготовка, преди да се пристъпи към действие. Планирането започва от избора на цвят и интериорен стил, след което разбира се следва и venus.bg/спални-комплекти, за да изберем точните мебели. Не бива да забравяме подовата настилка и тавана, а също така и декоративните елементи.

Обмислете добре резултата към който се стремите

Спалнята е строго лично пространство. Тя е онова място, в което мечтаем да си отдъхнем от всички проблеми. С обзавеждането на това, така специално помещение, показвате каква личност сте и какво харесвате.

Спален комплект

Цветът на спалния комплект:

  • Кафяво с бяло. Това е една от най-предпочитаните комбинации, въпреки че съществуват и по-разчупени варианти, в които например преливат нюанси на кафяво и бежово, а в комбинация с велурена дамаска и декорации, чудесната визия ви е гарантирана;
  • Направете експеримент с нещо нетрадиционно, като например, кръгло легло. А защо не и такова с висока табла, декорирана богато;
  • Заложете на красив гардероб в неутрален цвят и разбира се скрин, така ще акцентирате върху стила. Наличието на достатъчно място за складиране на дрехи, козметика и обувки, ще направи стаята достатъчно организирана.

Аксесоарите, които биха допълнили елегантността, която търсите, са например, възглавници, шалте или табуретка. Не бива да се забравя и килима, той внася един луксозен драматизъм.  Предпочитайки шоколадово- кафяво или черно, ще вдъхнете класа и завършеност на стаята. Подходящо би било и едно голямо огледало с декоративни орнаменти. Също така е хубава комбинация със спалня комплект, една пейка с велурена седалка, поставена от долната страна на леглото. Този тип аранжиране, ще създаде атмосфера на един луксозен уют.

Venus спални комплекти, са с високо качество на материалите и максимална функционалност. Подбирайки такъв, който да отговаря на вкуса ви, ще придадете на спалнята си, тази необходима нотка лукс, от която се нуждае всеки.

Top