Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да изберем правилния модел матрак за спалнята

Как да изберем правилния модел матрак за спалнята

матрак аруба мемори

Моментът в който започваме да се събуждаме схванати и недоспали е точното време да се замислим за покупката на нов и по-добър матрак. Доста рядко се налага да правим такава инвестиция и колкото повече информация съберем за продуктите предварително, толкова по правилен избор ще направим. Мебели Венус ви представя богат асортимент от най-различни модели актуални в момента и направени по-нови технологии с модерни материали. Когато научите повече за различните възможности със сигурност ще изберете правилния във вашия случай. Основните видове са еднолицеви и двулицеви, така че ще ви представим техните характеристики.

Какъв модел да предпочетете – еднолицев или двулицев

Основната разлика между видовете естествено е тяхната цена и начина по който се използват. Може би тези неща ще наклонят везните в полза на един от двата артикула. Еднолицевите матраци са по-достъпни като цена, но могат да бъдат използвани само от едната си страна. За сметка на това не купувате допълнително рамка, защото те имат монтирана. Предоставят търсения комфорт и са качествено изработени от различни материали, които формират тяхната цена. Двулицевите са с много дълъг живот. Това е така, защото се използват от всичките си страни и могат да бъдат завъртани периодично. За техния пълнеж са използвани иновативни материали, благодарение на които усещате добра опора на тялото по време на сън. Венус препоръчва следния модел. Двулицев матрак Адажио:

двулицев матрак адажио
  • Двулицев матрак „Адажио“ с ядро от мемори пяна, която ще приеме извивките на тялото Ви;
  • Пружинен пакет, адаптиращ се спрямо вашите нужди;
  • Тази комбинация ще предостави необходимото ниво на комфорт за един спокоен сън;
  • За по-голямо удобство към състава е добавена кокосова вложка, осигуряваща анатомична опора;
  • Матракът е с антибактериална и антиалергична обработка;
  • Обвит е в текстилен калъф със сребърна вложка.

Щом изберете определен модел е от особено значение да поръчате точния размер за леглото.

Как да се грижите за новия матрак

Инвестицията в такъв артикул не е никак малка и съответно трябва да полагаме нужните грижи за него. Независимо дали сте избрали еднолицев или двулицев е добре редовно да го завъртате. Единият модел във всички страни, а другия само по оста глава крака. Проветрявайте всеки ден спалното помещение и почиствайте артикула с прахосмукачка, за да няма задържане на прах и да се избегне присъствието на влагата. Не е трудно да правите тези неща, ако се превърнат в рутина. Всичко това ще запази новата придобивка по-дълго време. Наслаждавайте се на истински комфортен и здравословен сън. Запознайте се с характеристиките на моделите предлагани в интернет сайта и не отлагайте покупката на качествен матрак.

Top