Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Какво е нужно за непробуден детски сън

Какво е нужно за непробуден детски сън

За никой не е тайна, че децата имат много крехка физика. Толкова крехка, че е недопустимо да спят на некачествени Матраци, които могат да увредят все още недоразвитата им костна система и мускулатура. Ако действително сте решили да закупите нов детски матрак, се насочете към възможно най-класните решения, които ще Ви гарантират високо качество и доказана ергономичност, нужни за качествения детски сън. Желателно е той да бъде дълбок и ефективен, за да може малкият човек да възстанови напълно изгубените сили. С подходящ матрак към спалнята, нощната дрямка на Вашето дете ще бъде непробудна и сладка. Бъдете сигурни в това!

Какво да купим – видове матраци

матрак

Когато отидем в мебелния магазин за едно или друго, се питаме какво точно да купим и как да направим възможно най-правилен избор, за да не съжаляваме след време за взетите от нас решения. Тук е редно да направим едно разграничение на видовете матраци, предлагащи се на пазара днес, уточнявайки предимствата на отделните видове, също както и споменавайки техните недостатъци. Но тъй като темата е наистина много обширна, ще се ограничим само с няколко изречения, които надяваме се ще Ви помогнат да решите какво точно да купите…

И така, навярно знаете, че матраците са два основни вида:

  1. Еднолицеви;
  2. Двулицеви.

Те се различават и по размерите, в които се продават:

  • Единични;
  • Двойни;
  • Персон и половина;
  • Кръгли матраци и прочее.

А сега нека споменем и моделите матраци според техния състав:

  • С пружина;
  • От дунапрен;
  • С мемори пяна;
  • Латексови.

Така или иначе ще трябва да си купите определен вид матрак, но какъв ще бъде той – оставяме на Вас да изберете. Определете някаква сума пари, която сте готови да вложите и нека тя бъде Ваша отправна точка в необятни свят на интериора, също както и в търсенето на съвършения матрак, който сигурни сме е някъде там. Защо не в магазин Венус?

Top