Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Как да изберем перфектния кухненски ъгъл

Как да изберем перфектния кухненски ъгъл

диван за кухня

Ако проявим малко находчивост и фантазия със сигурност ще направим интериора в своя дом още по комфортен и уютен. Това най-вече може да се прояви в кухненското пространство, което се отличава с това, че е по-минималистично и обикновено не така лесно за обзавеждане. Повечето от вас ще си кажат, че една трапезна маса и столове са достатъчни, но ви предлагаме да направите пространството много по функционално и практично с покупката на кухненски ъгъл. Виж тук в страниците на онлайн магазин Venus.bg разнообразни модели, които чудесно ще се впишат в интериора и ще го направят перфектен.

Защо кухненският ъгъл е най-доброто решение

Зоната в която приготвяме храната обикновено се трансформира и като трапезария, за да е по-удобно когато сервираме. Един кухненски ъгъл ще направи обстановката много удобна, приятна и най-вече предразполагаща към по-дълъг престой. Вижте тук интересните предложения. Огромно предимство е това, че около масата ще могат да сядат повече хора, когато ви идват гости и те ще се чувстват достатъчно добре. С покупката на подобен ъглов диван правите кухненската зона супер функционална, понеже си осигурявате място в което да пиете кафе на спокойствие, да се излегнете за почивка или дори да вършите служебна работа. Вижте тук как изглеждат различните диванчета. Моделите притежават разтегателен механизъм, така че ще имате налично допълнително място за спане. Venus.bg  представя универсален вариант. Трапезен диван Лукс – вижте тук характеристиките:

кухненски ъгъл
  • Кухненският ъгъл представлява отделни модули с възможност за обръщане на ъгъла;
  • Функция за сън и ракла;
  • С огромен избор между дамаски, чрез който да съчетаете ъгъла с вашия дом;
  • Раклата е практична и удобна за багаж – вижте тук изображения;
  • Когато се използва механизма се получава легло, което внася удобство във всеки дом;
  • Притежава всичко необходимо, за да направи вашия хол модерен и луксозен.

Универсален стилен модел, който значително ще допринесе за удобството на цялото семейство. Осигурявате си различно изживяване в трапезарията посредством тази мебел. Вижте тук и останалите разновидности, за да изберете най-подходящата.

Материали и качество на изработка

Кухненските дивани са невероятно достъпни като цена, но това не е за сметка на качеството. Обикновено тези практични модели са изработени от естествена дървесина в комбинация с MDF или ПДЧ плоскости. Това е гаранция за устойчивост и здравина във времето на които клиентите основно държат. При седене са достатъчно удобни и меки, а облегалката е висока и създава чудесна опора за гърба. Механизмът за разтягане също е качествен и дори всеки ден да го използвате това няма да създаде никакъв проблем. Вижте тук всички варианти и не се колебайте да изберете такава мебел за дома си.

Top