Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как да открием най-хубавия и удобен шкаф за обувки?

Как да открием най-хубавия и удобен шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Ще се чувствате много по-комфортно в дома си, ако обзаведете красиво и функционално коридора. Тази част от жилището не винаги е приоритет за семействата, което е голяма грешка. Тук съхранявате доста от вашите вещи, приготвяте се за излизане и посрещате своите гости. Има значение как е организирана подредбата, затова се замислете за покупката на нов https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки. Моделите, които се предлагат в онлайн магазина са изключително стилни и практични. С тяхна помощ ще подреждате вещите си изрядно и входното антре ще бъде уютно и гостоприемно.

Как да изберем подходящия шкаф за обувки?

Ако искате да промените интериора на антрето, препоръчваме да купите нов и модерен шкаф. Той трябва да е съобразен с това колко чифта обувки имате за съхранение. Дори специалистите препоръчват да вземете по-голям модел, за случаите когато имате гости. Разгледайте всички актуални модели и обърнете внимание на начина на изработка и качеството на материалите. Хубавият шкаф за обувки трябва да бъде здрав и стабилен, защото в него ще се поставят доста неща.

Друг критерий за избор е функционалността. Шкафът трябва да се отваря лесно и във вътрешността му да се събират повече чифтове. Едни от най-харесваните изделия са тези с падащи вратички и двуредов механизъм. Цената им е достъпна, не са обемни и се изработват в най-различни цветови комбинации. Новата мебел следва да се хармонизира с обстановката и другите мебели в помещението. От магазин Venus.bg предлагат следната възможност. Шкаф за обувки Мареа 2 – Дъб сонома:

шкаф
  • „Мареа 2“ е подходящо допълнение за вашия коридор или антре;
  • моделът разполага с двуредов механизъм за съхранение на обувки;
  • не разполага с фазер.

Компактен и функционален, този модел е перфектен за малкия коридор. Ще го намерите в най-различни цветове, което ще даде възможност да го съчетаете по-лесно с интериора в антрето.

Защо мебелите изработени от ПДЧ са предпочитани от клиентите?

Повечето мебелни производители в момента използват съвременни материали, за да направят артикулите. Те се отличават със своята здравина и естетичен външен вид, защото материалът е лек и лесен за обработка. Същевременно предлага необходимата стабилност, за да подреждате различни неща без притеснение, че шкафът за обувки ще се счупи или разклати.

Цената на изделията е много добра, защото модерните материали са доста по-евтини от дървесината. Ще поддържате без проблем хигиената само чрез периодично забърсване с чиста и леко влажна кърпа. Мебелите се изработват в различни нюанси и това дава възможност на клиента да съчетае отделните елементи в интериора по един красив начин.

Top