Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Защо е важно детското легло да бъде с модерна визия и функционални възможности

Защо е важно детското легло да бъде с модерна визия и функционални възможности

легло

Всяко дете си мечтае да има най-красивата стая в която да играе и да учи. За родителите също е важно да му осигурят най-подходящите условия, за да се чувстват спокойни, че то е настанено в безопасна среда, която е красива и му доставя максимално удоволствие. Изборът на детско легло не е много лесен, тъй като критериите на които трябва да отговаря са доста. В онлайн магазин https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла ви очаква огромно разнообразие, което ще ви позволи да изберете най-подходящото за вашето дете.

На какво трябва да обърнете внимание когато избирате модел

Разнообразието от модели и размери не бива да ви обърква и ако следвате няколко ясни стъпки, ще обзаведете стаята по най-удобния начин. Първото с което трябва да се съобразите е възрастта на малчугана. Най-малките деца до 2-годишна възраст, трябва да спят в обезопасени креватчета, които ще ги защитят от падане и нараняване. За по-големите има интересни модели в зависимост от техните и ваши предпочитания. Двуетажни легла, ако децата са две, тип сандвич, ако често ви идват приятелчета с преспиване. А защо не и класическо единично легло за най-голям комфорт. Поинтересувайте се и от материалите от които е направено креватчето, за да сте спокойни, че те са достатъчно устойчиви и безопасни за малчугана. В цветово отношение също имате различни възможности, защото все пак леглото и стаята на съкровището, трябва да бъде ярка, весела и цветна.

Детско легло

Детско легло Анди 82/190 – Рокфорд лайт/Зелено океан чудесно предложение от онлайн магазин venus:

  •  Моделът разполага с две чекмеджета, странична табла и ракла;
  • Креватът може да се използва с еднолицев матрак 82/190 см;
  • Моделът е част от модулна серия за обзавеждане на детска стая „Анди“, в цветовете рокфорд лайт и зелено океан.

Много е важно детенцето да хареса визията на новото си креватче и то да го предразполага към спокойна почивка и комфорт.

Top