Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как да обзаведем стаята на малкия мъж?

Как да обзаведем стаята на малкия мъж?

стая за момче

Настъпи ли момента, в който и вашето малко момченце ще бъде настанено в собствена стая? Много български родители предпочитат докато децата им са твърде малка да спят в една стая с тях. Този период обаче отминава и наистина за да станат децата по-самостоятелни е правилно да бъдат отделени в помещение, в което да се чувстват защитени и спокойни. Решението, което родителите следва да вземат е свързано с това детското обзавеждане да е съобразено с пола на детето, а освен това да е безопасно, качествено и не много скъпо. Интериорните идеи не са малко, но е въпрос на индивидуална преценка как  ще бъде направен подбора на детско обзавеждане за момче.  Със сигурност първото, което следва да направите е да вземете предвид любимите цветове на малкия мъж. Не е задължително стаята да е в основни сини нюанси. Има доста разновидности на зеленото, оранжевото, кафявото и всякакви други „мъжки“ тонове, които се съчетават успешно. Както вече стана ясно в предната ни публикация не е важен само пола на детето, а също така и в коя възрастова категория попада. Тук отново е необходимо да проявите съобразителност и да намерите онези варианти на обзавеждане, които са напълно съпоставими с интересите на момчето, като и неговите индивидуални предпочитания.

обзавеждане за момче

Тематични и разнообразни идеи, легла във формата на кораб, автомобил и всякакви други интересни варианти се предлагат като цялостни комплекти за детско обзавеждане за момче. Наистина можете с не много средства да превърнете стаята в невероятно и комфортно кътче, където малкото ви момченце ще се радва на щастливо детство. Важно освен чисто дизайнерското оформление на помещението да не пропуснете да изберете мебели от доказани производители и търговци. Обикновено родителите залагат на утвърдени такива, което е правилно решение, но не бива да пренебрегвате и производители, които гарантират употребата на безопасни за здравето на децата суровини и материали, както и максимален срок за експлоатацията им.

Ясно е, че момчетата са по-буйни, което предполага, че обзавеждането им ще бъде подложено на сериозно изпитание. Именно при покупка на модули за обзавеждането на стаята на момче задължително предвидете и това, че тепърва детето ще се учи да опазва имуществото си. така, че съвета на мебелистите е да подберете обзавеждане, което е максимално устойчиво, а освен това и не толкова скъпо. практиката показва, че средно между 5-6 години се използва едно детско мебелиране, независимо дали е предназначено за момче или момиче. При подмяната на старото с ново е добре да се съобразите с това, че за създаването на приятна и спокойна атмосфера детето няма нужда от скъпи вещи, а такива, които да гарантират неговата безопасност.

Top