Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо да изберем практични и красиви табуретки за дома си?

Защо да изберем практични и красиви табуретки за дома си?

комплект табуретки

Преди години в обзавеждането на дневната във всяко българско семейство присъстваха малките и удобни табуретки. Те обикновено вървяха в комплект с останалата мека мебел и фотьойл и неизменно бяха в същия дизайн и тапицерия. Този вид интериор вече не е на мода, но за сметка на това днес мога да бъдат открити много по-интересни и оригинални малки и практични мебели, които могат да се използват във всяко помещение и да го направят по интересно и раздвижено. Ако искате да внесете стил и чар в жилището си разгледайте каталога на магазин Bogdanmebel.com.

Каква е ролята на табуретката в дома ни?

Много често потребителите се фокусират върху това, как да изберат големите и основни мебели в жилището и не отделят необходимото внимание на дребните акценти. Табуретката е практична мебел, която въпреки скромните си размери може да създаде много удобства в една стая. Може да я използвате абсолютно навсякъде и тя винаги ще има своето важно място. В дневната би могла да се комбинира с дивана или да я местите из стаята, където ви е удобно и искате да поседнете за малко. Може да я използвате и като поставка за краката си или като холна масичка. В модерния интериор върху красиви табуретки поставят подноси с декорация или нещо друго.

Спалнята също е подходящо място да разположите продълговата табуретка тип ракла, в която да прибирате различни вещи или завивки. Нейното място е в долния край на леглото, за да  бъде по-удобно, когато се преобличате и приготвяте за излизане или за лягане. За детската стая има невероятно красиви модели във формата на различни животинки. Табуретка може да има също така в коридора, защото е практично и функционално. От естетична гледна точка тя ще направи обстановката стилна и изискана.

Какви модели ще открием в търговската мрежа?

Фантазията, която са вложили дизайнерите в измислянето на нови и интересни модели е просто неизчерпаема. Табуретките са толкова разнообразни и многолики, за да отговорят на големите изисквания и очаквания на клиентите. В следващите редове ще ви представим няколко от най-интересните и предпочитани модела:

  • тип ракла – може би е сред най-харесваните варианти, заради своята практичност и удобство. Изработката е много красива, като самата мебел е изцяло тапицирана в различен цвят. Комфортна е и в същото време с достатъчно място, в което да съхранявате различни вещи. Такъв модел може да се използва в различните стаи и винаги домът ви ще бъде подреден и организиран, защото ще има къде бързо да прибирате нещата си;
  • класически модел – ниска и удобна мебел в тапицерия и цвят по избор. Много хора избират за дневната точно такива класически табуретки, защото те се вписват в интериора много лесно и създават повече уют и домашна обстановка. Ако притежавате фотьойл може да я комбинирате с него като цвят и дизайн;
  • дизайнерска – при тези нестандартни видове има наистина голямо разнообразие. Те са направени от качествени материали и изглеждат много оригинално. Външният им вид привлича погледите и със сигурност ще се окажат акцент където и да ги поставите. Цената им разбира се е в пъти по-висока, но си заслужава, ако желаете жилището ви да бъде красиво и запомнящо се;
  • от екзотична дървесина – те придават на помещенията съвсем различна визия. Ще внесете в дома си много далечна екзотика с моделите от бамбук или токово дърво.

Няма как да подминете мебел като табуретката, защото тя ще привлече вниманието ви с красивия си дизайн, различни декоративни орнаменти, цветове и изработка.

Къде ще открием най-добрите модели?

Интернет магазините са мястото в което ви очакват наистина нови и разнообразни варианти. От Bogdanmebel.com са приготвили за вас широка гама от модели в различен ценови клас, за да направите дома си уютен и красив. Продуктовият каталог е доста богат, за това го разгледайте подробно и изберете онлайн.

Top