Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Подарете си красив кухненски ъгъл на достъпна цена от Венус

Подарете си красив кухненски ъгъл на достъпна цена от Венус

диван

Хората обикновено искат да се сдобият със стилни, функционални мебели разбира се на достъпни цени. Рядко се откриват подобни находки, но една такава се явява кухненският ъгъл. Това е мебел доказала своите качества във времето и предоставяща изключително много удобства на всяко семейство. Красивият кухненски ъгъл цени ще намерите изключително актуални в каталога на Venus.bg. Ако не сте се замисляли за покупката на подобна мебел е време да го направите. Подобен артикул ще ви донесе само ползи и днес ще поговорим малко повече за възможностите, които ви предлага.

Предимствата на модерните кухненски ъгли

Безспорно тези мебели имат много преимущества, защото са компактни и в същото време позволяват на всички да стоят удобно около масата. Цената им никак не е висока за комфорта който предоставят. Кухненският диван може да бъде поставен залепен до стената и така не заема много място. Снабдена с разтегателен механизъм благодарение на който се превръща в спалня. Винаги когато искате да си починете на спокойствие или пък имате гости може да използвате механизма по предназначение. Под седалките се крие голяма и удобна ракла, която ще ви помогне да подреждате различни вещи за които другаде няма място. Онлайн магазин Venus.bg де представя едно от най-добрите си модели. Ъгъл Виктория:

kuhnenski divan
  • Модерен Кухненски диван Виктория, подходящ за обзавеждане на хол или кухня;
  • Имате огромен избор между дамаски, чрез които да съчетаете дивана с вашия дом;
  • Включва диван 3-ка и 2-ка с практична ракла за багаж и функция сън;
  • Модулите дават възможност за обръщане на дивана според предпочитанията на клиента;
  • Изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден;
  • В момента с намалена цена на 349лв.

Подобен ъглов модел би се вписал перфектно във всяко жилище. Благодарение на него си създават още един уютен кът в дома, където да си почивате активно.

Качествена изработка на преференциални цени

Най-хубавото което предлагат тези артикули е свързано с тяхното безспорно качество. Те са изработени от здрави материали, а конструкцията е изключително устойчива. Въпреки ниската цена на която може да ги откриете в ъгловите дивани е вложена естествена дървесина и МДФ плоскости. Може би това е основното което търсим в подобен артикул. Активно ще се ползва всеки ден и като се има предвид, че разтегателният механизъм също ежедневно може да се употребява, това прави ъгловия диван перфектен за кухнята. Не се колебайте да поръчате подобна функционална и полезна за вашия дом мебел на ниска цена. Осигурете си домашен уют и комфорт край масата и си създайте още едно любимо кътче в което да се отдадете на заслужена почивка.

Top